Anne-Marie Visser 54 Jaar uit Vlaardingen

Ik heb al jaren een haat-liefdeverhouding met mijn gewicht*

Al jaren heb ik een haat-liefdeverhouding met mijn gewicht. In het verleden heb ik vele dieetprogramma’s gevolgd, maar uiteindelijk viel ik altijd weer in mijn oude gewoontes.  

Toen ik 2017 een enkelfractuur opliep en niet meer kon hardlopen, was het lastig om voldoende te blijven bewegen. Het thuiszitten en niet kunnen sporten was geen goede combinatie, ik werd alleen maar zwaarder. Na de revalidatie heb ik mij aangemeld op de sportschool, maar het lukte me niet helemaal om mijn doel te bereiken.  

Toen kwam het coronavirus… een hectische tijd volgde (ik werk namelijk in het ziekenhuis). Het gevolg: onregelmatig eten en tussendoor snacken, ik zat totaal niet meer lekker in mijn vel! Ik wist dat ik iets aan mijn levensstijl moest doen. Maar tussen het ‘weten’ en het ook ‘doen’… dat was voor mij wel een dingetje.

Totdat ik begin juni van een vriendin hoorde over haar PowerSlim-ervaring en ik haar behaalde resultaat zag. Ik dacht: dat wil ik ook! Toen ging bij mij de knop om. Ik heb contact gezocht met haar PowerSlim coach, Carole. Ik raakte zo enthousiast dat ik de dag erna ben begonnen met het starterspakket.

Tot op de dag van vandaag heb ik absoluut geen spijt van deze beslissing! Het is een andere manier van eten, maar heel goed vol te houden. Ik was bang dat ik mijn bruine boterham met kaas heel erg zou missen, maar nee hoor. Er zijn zoveel lekkere producten van PowerSlim (vooral de melkchocolade chunk) en genoeg recepten in het kookboek en op de site te vinden… variatie volop! De wekelijkse bezoekjes en de opbeurende appjes van Carole deden mij ook heel goed. 

Nu ben ik aan mijn grootste uitdaging begonnen, het stabiliseren en mijn bereikte doel blijven vasthouden. Maar ik weet dat dit, samen met mijn coach Carole, mij gaat lukken. Ik heb er alle vertrouwen in!

Carole
Coach van Anne-Marie

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 32 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer