Lies van der Loo, 30 Jaar

"Ik had van alles geprobeerd, maar kon het nooit volhouden*"

Na mijn zwangerschap bleven de overtollige kilo’s helaas plakken. Door de jaren heen probeerde ik zelf van alles uit om mezelf een gezonder eetpatroon aan te wennen. Dit ging steeds goed voor een paar weken, maar ik kon het nooit volhouden.

Ik vind het belangrijk dat je tevreden over jezelf. Dit was bij mij helaas niet meer het geval.

Toen ik op de Facebook pagina van mijn schoonheidsspecialiste iets zag verschijnen over PowerSlim, ben ik eens gaan lezen wat het inhield. Al snel had ik een afspraak met haar gemaakt. Inderdaad, het is een investering, maar als ik nu zie wat het resultaat is, is het dit meer dan waard! 

Ik startte net voordat de quartaine periode begon. Dat had zijn voor- en nadelen. Uit eten was niet toegestaan, dat maakte het eenvoudiger om het programma correct te volgen. Het nadeel was dat ik niet op consultatie kon komen. Voor mij is een wekelijks weegmoment echt wel een stimulans, een soort controle. 

Het is niet altijd eenvoudig. In het begin is het wat zoeken. Niet alle gerechten, smaken en producten vind ik even lekker. Het is een zoektocht naar de juiste dingen. Ook de onregelmatige werkuren waardoor ik geen vast eetpatroon heb zijn een uitdaging. Door een goede begeleiding van mijn coach heb ik mijn weg hierin goed gevonden. 

Ik eet lekker en veel. Ik heb de ‘knop omgezet’. Het lijkt alsof ik geen moeite hoef te doen om het PowerSlim programma te volgen. Natuurlijk zijn er wel dingen die ik mis, niet elke dag gaat even goed. Ik kom ook soms in de verleiding om een frietje mee te pikken, een glaasje wijn te drinken of een lekker snoepje te eten. Maar als ik dan naar mezelf kijk, ben ik blij dat ik niet aan mijn verleiding heb toegegeven. Het resultaat is geweldig. En mijn maaltijd ziet er vaak lekkerder uit dan die van de rest.

Powerslim heeft mijn ‘zijn’ veranderd. Ik ben nu ongeveer drie maanden bezig en ik kan alleen maar positief zijn. Ik voel me weer die vrolijke, jonge mama. Ik voel me goed in mijn vel en ben tevreden met wie ik ben!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer