Jelle Verhoeven 28 Jaar uit Tilburg

Ik had nooit gedacht dit zo snel te bereiken*

In september kwam ik tot de conclusie dat er toch wel erg veel coronakilo’s bij waren gekomen. Aangezien ik al eerder bij FitXpert had gesport in het verleden besloot ik bij Henk en Tiny aan te kloppen om een plan van aanpak te maken om aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl. Zij zijn ook PowerSlim coach en samen hebben we besproken dat ik zou komen sporten en zou starten met het PowerSlim programma.

Op 18 september was mijn eerste weegmoment en ik schrok van het resultaat. Een mooie stimulans om te starten dus! De afgelopen weken had ik wekelijks een consult bij Tiny mijn PowerSlim coach, waar we de voortgang bespraken. Ook nam ik steeds weer de PowerSlim producten voor de volgende week mee naar huis.

Het fijne aan het PowerSlim programma vind ik dat je 5 à 6 keer per dag (om de 2-2,5 uur) een eetmoment hebt. ’s Ochtends ontbijt ik met magere kwark en heerlijke muesli van PowerSlim, voor tussendoor zijn er lekkere repen en sapjes, lunchen met crackers en voor het diner mag je heel veel soorten groenten en vlees eten! Ondertussen sport ik ook 3x per week (in de sportschool).

Intussen heb ik mijn doel bereikt. Ik had nooit gedacht dit doel zo snel te bereiken maar door de combinatie van PowerSlim, sporten en de fijne begeleiding van Tiny en Henk is het gewoon gelukt! We zijn nu bezig met het langzaam afbouwen van de PowerSlim producten en om te schakelen naar bewuste supermarktproducten waardoor ik in balans kan blijven. De eetmomenten blijf ik nog aanhouden en ook blijf ik sporten. Want hoewel de vetmassa flink is gedaald, gaan we nu flink werken aan de spiermassa.

Bedankt Henk en Tiny!

Tiny
Coach van Jelle

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 52 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer