Ellen de Goeij, 45 Jaar uit Vught

"Ik had niet verwacht dat ik het ook echt zou halen!*"

In het begin van dit jaar was ik er klaar mee. Mijn gewicht zat me in de weg maar ik kon het zelf niet voor elkaar krijgen om af te vallen. Via Facebook had ik al meerdere keren een bericht van PowerSlim voorbij zien komen. Ik kon dit programma gaan volgen bij Hart for her van Miranda Caliari in Vught. De knop ging om en ik maakte een afspraak. De eerste stap was gezet...

Na het fijne eerste gesprek met Miranda ben ik de week daarna direct met het programma begonnen. De wekelijkse controle met de goede tips, motiverende gesprekken en daarnaast het resultaat (dat iedere week weer positief was) was het programma van PowerSlim prima te volgen. Ik heb geen moment "honger" gehad. Ik mocht namelijk best veel eten, verdeeld over meerdere momenten en ik heb geleerd om gezonder te eten. Daarnaast vond ik de PowerSlim producten erg lekker.

Nog steeds gebruik ik diverse producten van PowerSlim omdat ik het lekker en makkelijk vind. Ik had voor mezelf een bepaald doel gesteld in kilo’s én in aantal weken, maar ik had eigenlijk niet verwacht dat ik het ook echt zou halen! Wat was ik blij toen ik mijn streefgewicht bereikte! Ik ben zelfs nog wat extra afgevallen om toch een soort van "buffer" te hebben. Ik voel me nu echt super!

Wat extra leuk is dat diverse mensen in mijn omgeving ook aan het programma zijn begonnen. Stuk voor stuk toppertjes die goed bezig zijn! Degene aan wie ik dit resultaat natuurlijk vooral te danken heb is Miranda. Ze is lekker direct en duidelijk maar daar hou ik wel van. Ik heb ook zeker fijne gesprekken gehad met haar (en nu nog steeds). Ze weet mij persoonlijk hierdoor nog steeds enorm te motiveren om dit resultaat vast te houden. Miranda dank je wel!!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer