Ellen de Goeij 45 Jaar uit Vught

Ik had niet verwacht dat ik het ook echt zou halen!*

In het begin van dit jaar was ik er klaar mee. Mijn gewicht zat me in de weg maar ik kon het zelf niet voor elkaar krijgen om af te vallen. Via Facebook had ik al meerdere keren een bericht van PowerSlim voorbij zien komen. Ik kon dit programma gaan volgen bij Hart for her van Miranda Caliari in Vught. De knop ging om en ik maakte een afspraak. De eerste stap was gezet...

Na het fijne eerste gesprek met Miranda ben ik de week daarna direct met het programma begonnen. De wekelijkse controle met de goede tips, motiverende gesprekken en daarnaast het resultaat (dat iedere week weer positief was) was het programma van PowerSlim prima te volgen. Ik heb geen moment "honger" gehad. Ik mocht namelijk best veel eten, verdeeld over meerdere momenten en ik heb geleerd om gezonder te eten. Daarnaast vond ik de PowerSlim producten erg lekker.

Nog steeds gebruik ik diverse producten van PowerSlim omdat ik het lekker en makkelijk vind. Ik had voor mezelf een bepaald doel gesteld in kilo’s én in aantal weken, maar ik had eigenlijk niet verwacht dat ik het ook echt zou halen! Wat was ik blij toen ik mijn streefgewicht bereikte! Ik ben zelfs nog wat extra afgevallen om toch een soort van "buffer" te hebben. Ik voel me nu echt super!

Wat extra leuk is dat diverse mensen in mijn omgeving ook aan het programma zijn begonnen. Stuk voor stuk toppertjes die goed bezig zijn! Degene aan wie ik dit resultaat natuurlijk vooral te danken heb is Miranda. Ze is lekker direct en duidelijk maar daar hou ik wel van. Ik heb ook zeker fijne gesprekken gehad met haar (en nu nog steeds). Ze weet mij persoonlijk hierdoor nog steeds enorm te motiveren om dit resultaat vast te houden. Miranda dank je wel!!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Monique Renken, 52 jaar uit Ede "Het is een investering, maar dat heb ik er graag voor over!*"

Het PowerSlim programma is een investering in een gezondere levensstijl en daar had ik het wel voor over. Nu ik mijn doel heb behaald merk ik de vele voordelen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natascha van Daalen, 39 jaar uit Westervoort "Ik weet nu hoe het beter en lekkerder kan*"

Ik heb heel veel geleerd, over wat ik beter wel en niet kan eten en wat het met je lijf en gezondheid doet. Ik ben me nu veel bewuster van wat en hoe ik eet.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer