Pascale Markslag 54 Jaar uit Den Bosch

Ik had niet verwacht dat het zo gemakkelijk zou zijn!*

Ik wilde graag gezonder gaan leven, omdat ik mezelf niet meer prettig voelde. Toch at ik al wel vrij gezond, dacht ik, maar ik was wel een erg slechte ontbijter. Het kwam regelmatig voor dat ik pas rond 12 uur mijn eerste maaltijd nam.

Mijn nichtje had hele goede ervaringen met het PowerSlim programma en raadde mij om die reden aan het programma te gaan volgen bij Super Shape.

Nadat ik op intakegesprek was geweest, bij mijn coach Eveline, had ik geen enkele twijfel. Ik was heel benieuwd en wilde graag direct aan de slag. De structuur en het regelmatige eetpatroon spraken mij heel erg aan. Het starterspakket met een variatie aan producten, zoals brood, pasta en crackers, zorgde dat ik meteen goed van start kon.

Ik voel me nu zoveel beter. Ik ben blij met mijn regelmatige eetpatroon en eet nu veel gevarieerder dan voorheen. Ook heel belangrijk: mijn ‘mindset’ is ook veranderd. Ik let nu veel beter op wat ik eet. Ik kies nu vaker voor producten die veel eiwitten en vezels bevatten en weinig (snelle) koolhydraten. Tot mijn verrassing, zat het maken van gezonde keuzes al in een relatief korte tijd helemaal in mijn systeem, en weet ik zeker dat het blijvend is! Waar ik ‘vroeger’ dacht dat ik wel enkele dagen in de week gezond at, leverde PowerSlim en dan met name de begeleiding van Eveline, zoveel hulp, tips & tricks in het constructief oppakken van het juiste eetgedrag.

Ik ben er van overtuigd dat dit een levenslange bewustwording is in het maken van goede en gezonde keuzes!

Ik had maar weinig uitdagingen tijdens het programma. Het was juist een uitdaging om me te houden aan de 5 à 6 eetmomenten per dag. Normaliter at ik veel minder.

Het is ongelofelijk hoe gemakkelijk het ging. Dat had ik niet verwacht aangezien ik in de overgang ben. En dat zelfs zonder dat ik erbij heb gesport, wat ik natuurlijk nu wel wil gaan opbouwen. Dat ik dit resultaat heb bereikt, zonder te sporten en met af en toe een wit wijntje te drinken, is werkelijk fantastisch.

Verder vond ik de recepten geweldig, waarbij ik steeds meer leer over bijvoorbeeld het toepassen van nieuwe groenten, het zelf maken – in een handomdraai – van verse pastasauzen etc. Het traject bij Super Shape is voor mij echt een leerschool geweest om tot verantwoorde voedingskeuzes te komen. 

Het PowerSlim programma is me zo goed bevallen dat ik dit iedereen aanraad die ook zijn of haar eetgedrag wil aanpassen.

Eveline
Coach van Pascale

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer