Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Corine van Breugel, 48 Jaar uit Leerdam

"Ik had niet gedacht dat het zo makkelijk zou zijn!*"

Begin dit jaar heb ik voor het eerst kennisgemaakt met PowerSlim bij La Peau Satin, een center bij mij in de buurt. Het kennismakingsgesprek verliep goed en ik besloot om het PowerSlim programma te gaan volgen. Eerst wilde ik nog even mijn verjaardag vieren in die week, daarna ben ik begonnen.

Waarom? Er moest gewoon wat veranderen, mijn kleding zat niet meer zo fijn en ik wilde voordat de zomer begon ‘summerproof’ zijn. Ik had mezelf voorgenomen om naar een bepaald doel te werken. Dat was een makkie met al die heerlijke recepten, repen en koeken van PowerSlim. In het begin was het wennen met boodschappen doen, maar er zitten handige boodschappenlijsten bij de weekmenu’s die me goed hielpen. En het went, het is goed te doen! Mijn doel kwam al snel in zicht, dus ik stelde het wat bij...

Nu ben ik al een aantal maanden in de laatste fase, waarin ik leer om mijn eetpatroon blijvend te veranderen. Ik ben trots op mezelf: ik heb mijn doel behaald en weet dit ook goed vast te houden! Ik gebruik alleen tussendoor nog repen of koeken van PowerSlim Balance. Als ik nu met mijn dochters ga winkelen, dan moet ik er nog steeds aan wennen; dat ik in iedere winkel shirtjes of broeken kan kopen. Alles staat net wat mooier en het past gewoon. Leuk hè!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Rosalie van Ganzewinkel, 44 jaar uit Rijen "Ik heb mijn oude kleding de deur uit gedaan* "

Ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo goed. Ik heb al mijn oude kleding de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Diana Keizer-van Pinxteren, 32 jaar uit Panningen "Hoe is het nu met Diana?"

Samen met Diana blikken we terug op de periode na het behalen van haar doel. Het is natuurlijk van belang dat ik ook leer om in balans te blijven.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer