Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Corine van Breugel, 47 Jaar uit Leerdam

"Ik had niet gedacht dat het zo makkelijk zou zijn!*"

Begin dit jaar heb ik voor het eerst kennisgemaakt met PowerSlim bij La Peau Satin, een center bij mij in de buurt. Het kennismakingsgesprek verliep goed en ik besloot om het PowerSlim programma te gaan volgen. Eerst wilde ik nog even mijn verjaardag vieren in die week, daarna ben ik begonnen.

Waarom? Er moest gewoon wat veranderen, mijn kleding zat niet meer zo fijn en ik wilde voordat de zomer begon ‘summerproof’ zijn. Ik had mezelf voorgenomen om naar een bepaald doel te werken. Dat was een makkie met al die heerlijke recepten, repen en koeken van PowerSlim. In het begin was het wennen met boodschappen doen, maar er zitten handige boodschappenlijsten bij de weekmenu’s die me goed hielpen. En het went, het is goed te doen! Mijn doel kwam al snel in zicht, dus ik stelde het wat bij...

Nu ben ik al een aantal maanden in de laatste fase, waarin ik leer om mijn eetpatroon blijvend te veranderen. Ik ben trots op mezelf: ik heb mijn doel behaald en weet dit ook goed vast te houden! Ik gebruik alleen tussendoor nog repen of koeken van PowerSlim Balance. Als ik nu met mijn dochters ga winkelen, dan moet ik er nog steeds aan wennen; dat ik in iedere winkel shirtjes of broeken kan kopen. Alles staat net wat mooier en het past gewoon. Leuk hè!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Joyce Joore, 26 jaar uit Geertruidenberg "Ik ga stralend het najaar in!**"

Ik hoef mij niet meer te verstoppen in dikke winterkleding! De complimentjes die ik nu krijg, geven mij de motivatie om mijn gezonde levensstijl voort te zetten.

Lees meer
Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Peters, 49 jaar uit Roggel "Ik ben begonnen aan een nieuwe uitdaging en voel me heerlijk!**"

Dit is precies wat ik wil! Bewust eten en drinken. Daar doe ik het voor.

Lees meer
Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer