Cindy Leerkes, 47 Jaar uit Asperen

"Ik had niet durven dromen dat ik zo blij zou zijn met mezelf!*"

In december 2014 kreeg ik een herseninfarct en na een lange revalidatieperiode was ik behoorlijk wat kilo's aangekomen. Omdat ik wat beperkt ben in sporten en bewegen zag ik het somber in, ik baalde van mijn lijf. Een goede bekende van me, Jolien, was mooi afgevallen met PowerSlim. Ze adviseerde me om met Willy van La Peau Satin in Leerdam te gaan praten.

Ik ben eerst gewoon eens binnengelopen om informatie in te winnen en ik vond de sfeer meteen erg prettig. Na overleg met mijn partner heb ik besloten om aan mezelf te gaan werken.

Inmiddels ben ik een aantal maanden verder en heb ik mijn streefgewicht bereikt! Ik zit nu in de fase gewichtsbehoud. De tussendoortjes blijf ik nog even gebruiken en bij de maaltijden kies ik wat bewuster. Ik vond het programma heel fijn om te volgen. De weekmenu’s waren voor mij, vooral in de eerste weken, ideaal. Het assortiment van PowerSlim is heel gevarieerd en ik kon me goed redden tijdens etentjes en dagjes uit.

Ik had niet durven dromen dat ik nog zo blij met mezelf zou worden. Ik voel me goed, stoer, mooi en enorm happy!

Zelf ook een succesverhaal worden?

Start nu met PowerSlim & wordt zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees meer ervaringen

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer