Manon van Delft, 37 Jaar uit Houten

"Ik had mijn twijfels of ik het wel ging redden*"

Na de zomer van 2018 was ik het zat. Ik had sinds de geboorte van mijn oudste dochter in 2013 al verschillende pogingen gedaan om weer lekkerder in mijn vel te zitten. Steeds zonder resultaat, en vaak juist het tegendeel. Ik voelde me steeds minder prettig met mijn lichaam. Ik was het zat en dacht “alleen ga ik het niet redden”. Ik wilde nog één poging doen en het goed aanpakken. Ook zocht ik een manier waarbij ik geen dingen hoefde te tellen of speciaal hoefde klaar te maken. Het moest haalbaar zijn om het te doen naast mijn werk en gezin met twee dochters.

PowerSlim was voor mij de oplossing. Het was duidelijk wat ik mocht eten, ik hoefde niet apart te koken voor mijn gezin en er waren voldoende verschillende producten waar ik uit kon kiezen. Daarnaast was ik erg blij met mijn coach Susan. In het begin had ik zelf sterk mijn twijfels of ik het ging redden. Maar zij had de overtuiging die ik niet had, voor twijfel was geen ruimte, we gingen dit doen en aan de slag!

De wekelijkse contactmomenten gaven me steun en ik kon met mijn vragen bij mijn coach terecht. Ook bleek elke week weer dat er resultaat was, wat me motiveerde om door te zetten. Inmiddels heb ik mijn doel bereikt. Ik ging met een heel ander gevoel de zomer in dan vorig jaar! Ik voel me veel beter en ben tevreden over het lichaam dat ik nu heb. Ook de positieve reacties vanuit mijn omgeving zijn leuk om te horen.

Inmiddels geef ik mezelf meer ruimte met eten, maar merk ook dat hier mijn valkuil in zit. De neiging om te snaaien zit nog steeds in me. Maar als ik de fout in ga, roep ik mezelf een halt toe en pak ik weer op wat ik met PowerSlim geleerd heb. Terug naar een gezonde basis en het niet verder uit de hand laten lopen. Ook het contact met mijn coach blijf ik fijn vinden. Het is niet zo intensief meer als in de beginfase, maar zorgt er voor dat ik een goede balans weet te vinden en hopelijk het resultaat blijf behouden. Als ik oude foto’s van mezelf terug zie denk ik: “ik blijf doorzetten en ga nooit meer terug naar hoe ik was!”

Susan
Coach van Manon

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Carole van Herk, 36 jaar uit Vlaardingen "Door mijn succes ben ik zelf ook coach geworden!*"

Het coachen van mensen naar een gezond en gelukkig leven geeft mij zoveel voldoening! Ik weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marloes Janssen, 43 jaar "Het eetdagboekje van Marloes Janssen"

Marloes heeft het PowerSlim programma gevolgd en deelt graag haar ervaring, geeft inspiratie voor een eetdagboekje en deelt haar favoriete koolhydraatarme recepten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer