Raïsa van der Seypen, 26 Jaar

"Ik had echt een schop onder mijn kont nodig!*"

Echt mager ben ik nooit geweest… Ik zat ‘goed in het vlees’ zoals ze zeggen. Dat stoorde mij ook niet! Ik had billen, een kont, en ook een buik, maar ik zat wel lekker in mijn vel. Toen ik ging samenwonen vlogen de kilo’s eraan. Je kent dat vast wel, geen zin om te koken, lekker uitgebreid uit eten gaan, Bourgondisch ontbijten en dan heb ik het nog niet eens over de zakken chips die elk weekend de revue passeerden.

Op een dag keek ik in de spiegel en besefte ik: ‘dit is mijn lichaam niet meer’. Ik zat niet meer lekker in mijn vel! Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen. Ik had echt een schop onder mijn kont nodig.

Die figuurlijke schop heb ik gevonden bij mijn PowerSlim coach. Eindelijk een leefbaar dieet, waarbij je moet eten. Zelfs 6 keer per dag! Wat wil je nog meer?! Ik eet namelijk erg graag en dat wilde ik ook behouden.

Ondertussen heb ik al bijna mijn streefgewicht behaald! Ik wil nog twee kilo afvallen, maar dat lukt met PowerSlim en mijn topcoach echt wel. Ik voel me fitter, gezonder én ik slaap beter.

Bedankt PowerSlim voor het goede programma en ook mijn coach bedankt, voor de schop onder mijn kont!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer