Raïsa van der Seypen 28 Jaar

Ik had echt een schop onder mijn kont nodig!*

Echt mager ben ik nooit geweest… Ik zat ‘goed in het vlees’ zoals ze zeggen. Dat stoorde mij ook niet! Ik had billen, een kont, en ook een buik, maar ik zat wel lekker in mijn vel. Toen ik ging samenwonen vlogen de kilo’s eraan. Je kent dat vast wel, geen zin om te koken, lekker uitgebreid uit eten gaan, Bourgondisch ontbijten en dan heb ik het nog niet eens over de zakken chips die elk weekend de revue passeerden.

Op een dag keek ik in de spiegel en besefte ik: ‘dit is mijn lichaam niet meer’. Ik zat niet meer lekker in mijn vel! Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen. Ik had echt een schop onder mijn kont nodig.

Die figuurlijke schop heb ik gevonden bij mijn PowerSlim coach. Eindelijk een leefbaar dieet, waarbij je moet eten. Zelfs 6 keer per dag! Wat wil je nog meer?! Ik eet namelijk erg graag en dat wilde ik ook behouden.

Ondertussen heb ik al bijna mijn streefgewicht behaald! Ik wil nog twee kilo afvallen, maar dat lukt met PowerSlim en mijn topcoach echt wel. Ik voel me fitter, gezonder én ik slaap beter.

Bedankt PowerSlim voor het goede programma en ook mijn coach bedankt, voor de schop onder mijn kont!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer