Everdine de Vreede-Volkers 65 Jaar uit Delft

Ik had echt een hekel aan wandelen*

Op 13 maart 2020 begon het voor mij thuiswerken. De hele dag achter je laptop en weinig beweging.
Ik ben ook flamenco dansdocente, dus normaliter beweeg ik genoeg, maar door de corona kon ik helaas geen les meer geven. Het thuiswerken bevalt me prima, maar niet kunnen dansen is afzien voor mij.

Na twee maanden werd het mooi weer en wilde ik een zomers jurkje aantrekken, maar wat schrok ik toen ik in de spiegel keek! Dit kon écht niet meer. Zo wilde ik me niet vertonen, het werd tijd om hier iets aan te gaan doen.

Op 25 mei 2020 ging ik op zoek naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt. En hoera! PowerSlim coach Joan zit 10 minuten met de auto bij mij vandaan. Wat een fijn mens, zowel als coach als persoon, die verstand van zaken heeft! Dankzij haar deskundigheid heb ik op de juiste manier mijn doel bereikt. Tja, dat heb ik natuurlijk op Facebook gepost mét foto voor en na. Blij en tróts!

De wijntjes laten staan

Het beginnen was even wennen, met name geen alcohol. Joan zei hierover: “Eén glas droge witte wijn in de week mag”. Huh? Dat is precies niks! We zijn gewend om ieder weekend een terrasje te pakken en iets lekkers erbij te eten. Bijna iedere week wel uit eten met de nodige wijntjes erbij. Ook ben ik gek op een baco of een gin-tonic. Wat dat betreft zijn we ook echte levensgenieters. Vanwege de corona was dat afgelopen en dat was een bijkomend voordeel. Uiteraard niet voor de horeca, want ik ken veel mensen die een eigen zaak hebben. Daar wil je momenteel echt niet mee ruilen.
Maar goed, ik heb geluisterd en heb in mijn leven nog nooit zoveel water gedronken!
Ja, ik ga me nu wel eens te buiten en drink dan 3 glazen wijn én water erbij, maar wat ben ik dan brák de volgende ochtend! Dan heb ik alweer spijt…

De producten van PowerSlim zijn zó lekker en de recepten uit de kookboeken zijn ook zo makkelijk te maken én lekker, dat het goed vol te houden was/is. Zelfs mijn man eet het diner gewoon mee en vindt het heerlijk. Steeds weer nieuwe recepten proberen en dan zeggen we na de eerste hap heel vaak: “Díe houden we er in!”

Ik had echt een hekel aan wandelen

Joan adviseerde mij bij het eerste gesprek om erbij te gaan bewegen, door te gaan wandelen. Ik zei: “Wat? Lopen? Dat méén je niet!”. Ik pakte namelijk al de fiets om 200 meter verderop naar de supermarkt te gaan. Ik had echt een hekel aan lopen. Maar goed, ik dacht laat ik het maar eens gaan proberen. Muziek in mijn oren en gaan. Stevig lopen, dus niet hardlopen, want dat had ik al eens geprobeerd, maar daar gaat mijn lijf tegen protesteren. Tussendoor moest ik toch wel een bankje opzoeken om even uit te puffen, want dansconditie en loopconditie zijn toch twee heel verschillende dingen. Van de zomer was het bijna niet te doen met de warmte, dus zette ik regelmatig de wekker tussen 05.00 en 05.30 uur de wekker, anders kon ik die dag niet meer lopen. En dat als avondmens! Nu loop ik gemiddeld toch gauw 10 tot 12.000 stappen per dag.

Maar ik merkte al snel dat het werkte. Wauw! In het begin gaat het natuurlijk een stuk sneller, maar bij mij bleef het goed gaan.

In de donkere winterdagen liep ik niet meer ’s ochtends vroeg, want het is dan gewoon nog pikkedonker. Ik loop dan meestal ergens op de dag als het droog is. Dus véél minder dan in de zomer.
Ik kijk nu al uit naar de lente, zodat ik weer iedere ochtend voordat ik achter mijn laptop ga zitten, mijn rondje van een uur kan lopen.

Mijn favoriete producten

Mijn favoriete PowerSlim producten zijn toch wel de chocoladewafels, die ik ’s avonds bij een kopje espresso neem. Als tussendoortje vind ik het chocoladedrankje erg lekker, maar ook de pannenkoek die ik als lunch wel eens neem. En o ja, de chocopasta op een croissantje! Het is gewoon snoepen voor mij.

Ik heb zelfs meer bereikt dan eigenlijk mijn doel was, en ik wil dat graag zo houden. Een beetje speling is prima. Al met al heb ik mij nog nooit zo goed gevoeld als nu. Daar moet je dan eerst 65 jaar voor worden, haha.

Lieve Joan, ik ben er bijna, nu nog in balans blijven, maar daar heb ik alle vertrouwen in met jou als steun en vraagbaak. Dankjewel!

Joan
Coach van Everdine

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer