Anita Simons 54 Jaar uit Beesel

Ik had die stok achter de deur nodig*

Eindelijk kwam het er van… mijn verhaal. Ik had al vaker geprobeerd om de stap te zetten naar een gezond eetpatroon maar dat ging moeizaam. Weinig eten, honger hebben en geen stapje dichterbij mijn doel komen. Ik was niet meer gelukkig met mijzelf. Er moest iets gebeuren.

Toen hoorde ik van mijn collega over een PowerSlim coach bij mij in de buurt, Dorry. De stap was gezet, ik had een afspraak gemaakt met Dorry. Ik had die stok achter de deur nodig.

Met de hulp van Dorry heb ik mijn leefstijl aangepast en goed bruikbare tips gekregen. Intussen heb ik zelfs het hardlopen opgepakt. Dat draagt natuurlijk ook bij een gezonde levensstijl en het in balans blijven. Daarom is het belangrijk dat ik nog maandelijks op consult ga. Zo blijf je toch alert en bewust waar je mee bezig bent.

Bijna niks eten werkt niet. Ik kreeg nu begeleiding bij een gezond voedingspatroon, en wat ik wel en niet nodig heb. En daarbij kun je gelukkig gewoon voldoende eten..

Ik ben zo blij dat ik met hulp van Dorry mijn leefstijl heb veranderd!

Dorry
Coach van Anita

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer