Jolanda Baan, 52 Jaar uit Rijssen

"Ik had al zoveel geprobeerd maar niets hielp*"

Toen ik vorig jaar terugkwam van mijn zomervakantie was de maat vol. Ik was er zo ontzettend klaar mee. Ik had een ongezonde levensstijl en had totaal geen zelfvertrouwen meer.

Jaren had ik al van alles geprobeerd zonder goed resultaat. En als het wel lukte verviel ik daarna snel weer in mijn oude, ongezonde patroon.  

Ik had al eerder over Kim van Slim center Rijssen gehoord, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik besloot mezelf nog een kans te geven en heb direct een afspraak met haar gemaakt.

Ik ben meteen begonnen. In september startte ik met PowerSlim en ik voelde me na één week gewoon al een heel stuk beter! Ik zat steeds lekkerder in mijn vel terwijl ik met regelmaat en lekker kon eten. In het begin heb ik weleens gedacht: “Moet ik dat allemaal opeten?”. Met 6 eetmomenten op een dag kon ik het prima volhouden. Ik heb eigenlijk niets gemist.

Kim begeleidt me goed en ze staat altijd voor me klaar om mijn vragen te beantwoorden en om inspiratie te geven. Ze is spontaan en heeft me mijn zelfvertrouwen weer teruggegeven.

Door haar hulp leer ik veel over gezond eten. Uiteten gaan is nu ook niet meer lastig voor me. Ik had al zoveel geprobeerd, maar niets hielp of niemand kon me helpen. Kim dus wel!

“Kim, je bent een super lieve spontane coach! Met jouw hulp kom ik er!”

Kim
Coach van Jolanda

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer