Gwenda van Kollenburg 34 Jaar uit Molenhoek

Ik had al van alles geprobeerd maar niets werkte!*

20 augustus 2018, precies op mijn verjaardag ben ik begonnen met PowerSlim. Ik had een vervelende scheiding en een nare periode in mijn leven achter de rug. Ik stond voor de spiegel en kwam tot het besef dat ik het anders wilde. Ik was niet blij met mezelf en vooral niet met mijn lichaam.

Ik had een kind gekregen van 5 kilo en daarna nog een zoontje. Dit merkte ik behoorlijk aan mijn lichaam en hierdoor zat ik helemaal niet meer lekker in mijn vel. Wat ik ook probeerde, het lukte me maar niet om er weer uit te zien zoals ik wilde.  

Nu 3,5 jaar later is het weer tijd voor mij. Tijd om weer lekker in mijn vel te zitten.

Ik had al van alles geprobeerd maar niets werkte, totdat ik bij Dora binnenliep, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Zij wist mij na 5 minuten te overtuigen dat het ons samen ging lukken. Het vertrouwen was er meteen en na het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik er zin in. We hadden samen een streefdoel opgeschreven: “Met de kerst zit ik in een prachtige jurk onder de kerstboom in een lichaam waar ik me fijn bij voel!”

Dora
Coach van Gwenda

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer