Louise de Vos 39 Jaar uit Woerden

Ik geniet weer van zwemmen met mijn kindjes!*

In februari 2015 ben ik begonnen aan een opstapcursus hardlopen. Ik hoopte zo de kilo’s die er de afgelopen twee zwangerschappen waren aangekomen, er weer af te trainen. Maar alleen bewegen bleek niet genoeg, mijn dieptepunt was een zwembadbezoek in oktober van dat jaar. Ik wilde heel graag zwemmen met mijn kindjes maar voelde mij zo ongelukkig in mijn lijf. Dat was het moment dat ik dacht ‘en nu is het klaar, ik heb hulp nodig’. Want met alleen sporten kwam ik er niet.

Het was november van datzelfde jaar dat ik bij Annemarie van Beauty Smart in Woerden binnenstapte om meer te horen over PowerSlim. Zij vertelde mij dat het echt mogelijk was om iedere week wat gewicht te verliezen.

De meiden bij Beauty Smart werken met zoveel passie dat ik het graag wilde proberen. Enthousiast begon ik aan het programma. Wat ik daar heel fijn aan vond is dat het zo flexibel is. Door mijn werk ben ik veel onderweg, maar ik kon de producten van PowerSlim daar perfect in toepassen. Daarnaast was er ook nog heel veel variatie. Wat ik ook heel belangrijk vond was dat ik ‘s avonds met mijn gezin mee kon eten. Ook dit was goed te combineren.

Nadat bleek dat ik ook inderdaad de eerste week al gewicht kwijt was, werd ik gedreven! Uiteindelijk heb ik mijn streefgewicht bereikt met PowerSlim! Voorzichtig begin ik te wennen aan mijn nieuwe lijf en kies ik de juiste kledingmaat in het rek, want de spiegel matcht nog niet altijd met de beleving in mijn hoofd :)

Ik heb weer plezier in het sporten en geniet met volle teugen als ik zwem met mijn kindjes!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer