Janny Vermeer 60 Jaar uit Leerdam

Ik geniet van mijn nieuwe leven!*

Al geruime tijd voelde ik me niet goed. De uitdrukking ‘ik zit niet lekker in mijn vel’ was ook op mij van toepassing. Ik had wat vage gezondheidsklachten en eenvoudig bewegen zoals wandelen en fietsen ging me niet goed meer af.

Een buurmeisje van me had het PowerSlim programma gevolgd. Ik dacht ‘als zij het kan, kan ik het vast ook’ en heb een afspraak gemaakt bij La Peau Satin. Begin 2018 zat ik aan tafel bij mijn PowerSlim coach Rebecca, die uitgebreid de tijd voor me nam.

Het programma sprak me aan. Je kunt gewoon lekker eten: vlees, vis en groenten zijn vanaf het begin toegestaan. En ook aan inspiratie geen gebrek, PowerSlim heeft genoeg lekkere recepten en diverse weekmenu’s. De smaak van de producten vond ik prima en het assortiment is groot, dus je kunt volop variëren.

De wekelijkse bezoekjes aan mijn coach dragen absoluut bij aan het succes. Het is fijn om steeds vooruitgang te zien. En de weken dat het wat minder ging, kreeg ik tips en tricks die me opbeurden en me de moed gaven om door te zetten.

De zomerperiode en de kerstvakantie vond ik best pittig. Toen heb ik wel eens wat gegeten of gesnoept dat niet in een koolhydraatarm eetpatroon past. Maar daarvan heb ik wel leren genieten  en daarna gewoon de draad weer opgepakt.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en daar ben ik reuze blij mee! Ik voel me stukken beter en ook mijn zelfvertrouwen is gegroeid: ik durf mezelf gewoon weer te vertonen in badpak.

Ik ga het programma nu afbouwen, mijn eigen balans zoeken en genieten van mijn nieuwe, gezonde leven.

Coach Rebecca: 

Janny’s doorzettingsvermogen is echt ongelofelijk. Ze was vastberaden voor haar doel te gaan. Die doelstelling heeft ze ruimschoots overschreden. Als het eens een weekje wat minder ging, nam ze dat zichzelf niet kwalijk. Telkens herpakte ze zich weer – met een prachtig resultaat als gevolg.

Rebecca
Coach van Janny

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer