Natasja Hooijer, 50 Jaar uit Purmerend

"Ik geniet elke dag van mijn slanke figuur!*"

In het voorjaar van 2016 was ik helemaal klaar met mijn gewicht. Na altijd “slank” te zijn geweest was ik de laatste jaren door het gezellige leven aardig wat kilo’s aangekomen.

Via de collega van mijn man kwamen we bij Anouk van AnoukCoacht in Alkmaar terecht, echt een super PowerSlim coach.

Na het intakegesprek was ik meteen super enthousiast en had ik al het vertrouwen in PowerSlim dat het mij ging lukken. Tijdens het PowerSlim programma heb ik het helemaal niet moeilijk gehad, het was zelfs goed vol te houden. De PS producten zijn heerlijk en elk eetmoment was een feestje.

Momenteel ben ik alweer een paar maanden stabiel en geniet ik elke dag van mijn slanke figuur. Ik raad iedereen die zijn gewicht onder controle wil hebben PowerSlim aan en ga voor een intake naar super coach Anouk.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer