Natasja Hooijer, 51 Jaar uit Purmerend

"Ik geniet elke dag van mijn slanke figuur!*"

In het voorjaar van 2016 was ik helemaal klaar met mijn gewicht. Na altijd “slank” te zijn geweest was ik de laatste jaren door het gezellige leven aardig wat kilo’s aangekomen.

Via de collega van mijn man kwamen we bij Anouk van AnoukCoacht in Alkmaar terecht, echt een super PowerSlim coach.

Na het intakegesprek was ik meteen super enthousiast en had ik al het vertrouwen in PowerSlim dat het mij ging lukken. Tijdens het PowerSlim programma heb ik het helemaal niet moeilijk gehad, het was zelfs goed vol te houden. De PS producten zijn heerlijk en elk eetmoment was een feestje.

Momenteel ben ik alweer een paar maanden stabiel en geniet ik elke dag van mijn slanke figuur. Ik raad iedereen die zijn gewicht onder controle wil hebben PowerSlim aan en ga voor een intake naar super coach Anouk.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer