Tatiana Voorbrood 40 Jaar uit Moordrecht

Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*

 

Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en iedere dag greep ik naar chocolade. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. Ik zat steeds minder lekker in mijn vel.  

Al snel merkte ik dat ik hier iets aan moest doen. Ik heb uiteindelijk verschillende dingen gedaan en geprobeerd om op eigen kracht mijn levensstijl om te gooien. Dit bleek voor mij niet de beste manier te zijn. Telkens mislukte het, heel frustrerend!

Toen ik via een kennis hoorde over PowerSlim, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Eerlijk gezegd, was ik nog wel wat sceptisch. Zoveel lekkere dingen eten, zes eetmomenten op een dag en toch je doel bereiken?

Ik dacht, ik probeer het gewoon. En met die beslissing ben ik nu erg blij! PowerSlim was echt de reset voor mij die ik nodig had. Het prettigste vond ik dat ik voldoende at op een dag en je ook gewoon met je gezin mee kan eten ’s avonds, zonder apart te hoeven koken.

Nu ben ik een jaar later nog steeds in balans. Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer