Marja 64 Jaar uit Oisterwijk

Ik ga door tot ik tevreden ben en mij gelukkig in mijn vel voel!*

Al zo vaak en zoveel afgevallen en uiteindelijk toch weer bijgekomen. Net als mijn dochter Britt heb ik ook alle poeders, pillen en diëten geprobeerd. De kilo’s gingen er wel af, maar het kwam er net zo snel weer bij. Ik zocht naar een dieet wat mij eigenlijk geen moeite kostte, en dat heb ik gevonden. Dankzij het PowerSlim afslankprogramma heb ik mijn doel bereikt! En ik ben er super blij mee.

17 juni ben ik gestart met het PowerSlim afslankprogramma bij voedingscoach Tiny van de Wouw van FitXpert in Oisterwijk. In eerste instantie afwachtend, maar na het zien van het resultaat bij mijn dochter Britt, werd ik meteen enthousiast. Door PowerSlim ben ik heel gezond gaan eten. Je eet veel verse groenten, vlees en vis aangevuld met de PowerSlim producten. Het assortiment is zo divers, je komt echt niets te kort.

Ik ben begonnen met het PowerSlim starterspakket, een pakket met verschillende variatiedoosjes, zodat je kunt kijken wat je wel of niet lekker vindt. Daarnaast zit in het starterspakket ook een uitgebreid kookboek met heerlijke recepten. Het heeft mij, en ook mijn dochter, totaal geen moeite gekost. We zijn samen begonnen en maken het ook samen af.

De eerste week merkte ik al veel met mijn lichaam gebeuren, ontzettend motiverend. Ik heb niet echt een streefgewicht vastgesteld. Ik ga door tot ik tevreden ben en mij gelukkig in mijn vel voel. Zelfs tijdens mijn vakantie ging het PowerSlimmen goed. Ik had de producten van PowerSlim meegenomen en veel water gedronken. Mijn gewicht is nagenoeg gelijk gebleven! Terwijl ik zeker heb kunnen genieten.

De begeleiding van Tiny was super en heel erg belangrijk. Kortom, ik heb geen moment spijt gehad, ik kan het iedereen aanraden. We gaan samen lekker verder.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer