Saskia Boom 49 Jaar uit Houten

Ik eet weer koolhydraten, maar met mate*

Ik was aan het sporten in de sportschool, toen ik het succesverhaal opving van een medesportster. Ze vertelde dat ze haar doel had weten te behalen met de PowerSlim methode, dus ik raakte geinteresseerd en luisterde stiekem mee. Want ik vond dat er bij mij ook wel wat mocht gebeuren. Ik wilde graag lekkerder in mijn vel zitten!

Ze had het over een PowerSlim coach bij haar in de buurt, Susan van Beauty & Voeding bij Susan. Ik hoorde haar vertellen dat ze daar altijd heen ging omdat het zo’n fijne coach was en dat een PowerSlim een methode is die gemakkelijk vol te houden is.

De naam heb ik in mijn geheugen geprent en daarna heb ik haar direct op internet opgezocht. Zo ben ik bij haar in de praktijk beland. Met als gevolg dat ik zelf ook het PowerSlim programma ben gaan volgen en inmiddels mijn doel bereikt heb!

Ik voel me nu veel beter en zit lekkerder in mijn vel. Inmiddels eet ik wel weer koolhydraten af en toe, maar met mate. Ik heb een nieuwe manier van eten aangeleerd. Toegevoegde suikers eet ik niet meer en dat levert mij veel meer energie op. Mijn lijf is happy en dat merk ik ook aan mijn kleding. Iedereen die graag weer lekker in zijn vel wil zitten kan ik PowerSlim aanraden!  

Susan
Coach van Saskia

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 52 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer