Saskia Boom, 48 Jaar uit Houten

"Ik eet weer koolhydraten, maar met mate* "

Ik was aan het sporten in de sportschool, toen ik het succesverhaal opving van een medesportster. Ze vertelde dat ze haar doel had weten te behalen met de PowerSlim methode, dus ik raakte geinteresseerd en luisterde stiekem mee. Want ik vond dat er bij mij ook wel wat mocht gebeuren. Ik wilde graag lekkerder in mijn vel zitten!

Ze had het over een PowerSlim coach bij haar in de buurt, Susan van Beauty & Voeding bij Susan. Ik hoorde haar vertellen dat ze daar altijd heen ging omdat het zo’n fijne coach was en dat een PowerSlim een methode is die gemakkelijk vol te houden is.

De naam heb ik in mijn geheugen geprent en daarna heb ik haar direct op internet opgezocht. Zo ben ik bij haar in de praktijk beland. Met als gevolg dat ik zelf ook het PowerSlim programma ben gaan volgen en inmiddels mijn doel bereikt heb!

Ik voel me nu veel beter en zit lekkerder in mijn vel. Inmiddels eet ik wel weer koolhydraten af en toe, maar met mate. Ik heb een nieuwe manier van eten aangeleerd. Toegevoegde suikers eet ik niet meer en dat levert mij veel meer energie op. Mijn lijf is happy en dat merk ik ook aan mijn kleding. Iedereen die graag weer lekker in zijn vel wil zitten kan ik PowerSlim aanraden!  

Susan
Coach van Saskia

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer