Lieke Lemmen, 33 Jaar uit Helden

"Ik eet veel meer dan ik voorheen altijd gedaan heb!*"

Ongeveer een jaar geleden had ik er genoeg van: ik wilde iets aan mijn gewicht doen. Via mijn schoonzusje raakte ik bekend met PowerSlim en heb ik contact opgenomen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt: Voedingscoach Maaike uit Herten.

Aangezien ik zeer kieskeurig was met betrekking tot eten, stapte ik er heel open in. Ik wilde vooral kijken of het iets voor mij was. En óf het iets voor mij was! Ik moest iedere 2,5 uur iets eten, ik had zes eetmomenten per dag, en ook het eten van groente en het laten staan van alle andere lekkere zaken ging erg goed. Ook merkte ik dat mijn smaak veranderde, waardoor ik ook weer dingen ging proeven die ik voorheen niet lekker vond. Zo eet ik als aspergeboerendochter, die asperges heel vies vond, inmiddels weer asperge!

Binnen no time waren de eerste kilo’s eraf en kon ik naar de volgende fase. Een echt doel had ik niet: iedere kilo die er af zou gaan, was meegenomen, maar een bepaald getal had ik toch wel in mijn hoofd...

Ik heb nooit tegen een weegmoment opgezien. Ik zag het vooral als een stok achter de deur en die had en heb ik nodig! Daarnaast is het ook een fijn gesprek dat ik iedere week heb met mijn coach. Het gaat niet alleen over het programma, maar ook over alle leuke dingen die we doen.

Niet alleen het wekelijkse weegmoment zorgde voor een boost, ook de complimenten die ik kreeg, de kleren die te groot werden en de energie die het me opleverde zorgden ervoor dat ik mijn motivatie niet verloor.

Inmiddels een bruiloft verder, waarbij ik volop genoten heb van al het lekkers, ben ik weer goed op weg om de laatste kilo's kwijt te raken. Ik heb PowerSlim nooit als een dieet gezien, omdat ik veel meer eet dan wat ik voorheen altijd gedaan heb. En... ik heb nog nooit zoveel chocola gegeten, sinds ik ben begonnen met PowerSlim!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer