Jeroen Warning 50 Jaar uit Zuidland

Ik eet nu regelmatig op onregelmatige werktijden*

Begin januari moest het roer om. Ik was het zat. Veters strikken was een hele opgave, de trap oplopen werd een straf en mijn bedrijfskleding moest weer een maat groter besteld worden. Ik woog 120 kilo en zag er niet op mijn charmantst uit. Er moest iets gedaan worden… maar wat?

Op internet had ik wat onderzoek gedaan en zo kwam ik bij PowerSlim terecht. Na lang twijfelen nam ik de stap en ben ik Het Huidhuys van Micha Verhoeven in Zuidland binnengelopen. Het Huidhuys is een mooie, leuke schoonheidssalon met een ‘kleine supermarkt’ met PowerSlim producten.

Na een leuk intake gesprek, waarin naar voren kwam dat ik niet genoeg at, niet regelmatig genoeg at en toch ook redelijk ongezond at, heb ik het starterspakket gekocht en ben ik aan de slag gegaan.

Er ging een wereld voor me open. Zes keer per dag eten, wat een feest! En lekker…nagenoeg alle producten zijn de revue gepasseerd en vond ik echt lekker! Opnieuw leren eten en koken, nieuwe dingen uitproberen uit het kookboek, geweldig! Ik kwam er zelfs achter dat iets lekkers zelf klaarmaken sneller was dan afhalen of bestellen.

Ik werk als croupier bij een casino en leef en eet onregelmatig. Ik heb voor mezelf hier een weg in gevonden, ik eet nu regelmatig op onregelmatige tijden en PowerSlim is daar ideaal voor.

Ja, ik heb ook wel eens gesmokkeld, maar als je de draad daarna gewoon weer oppakt kun je niet de fout in gaan. En daarbij heb ik ook mijn gezellige, lieve en soms strenge coach Micha die mij weer op het juiste pad zette. Bedankt daarvoor, ik heb echt een stok achter de deur!

Ik ben nu een paar maanden verder en mijn einddoel is in zicht, het roer is om! Ik krijg volop complimenten en zelfs collega’s zijn met het programma begonnen, met mij als voorbeeld. Het PowerSlimmen en het eten wordt alleen maar leuker! Alles gaat soepel en makkelijk en mijn bedrijfskleding staat weer fantastisch!

Micha en Powerslim bedankt!

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer