PowerSlim Ervaring

Ik durf nu te zijn wie ik ben!*

, 45 jaar uit Leerdam

Ik wist dat ik te zwaar was – al jaren. Van tijd tot tijd probeerde ik er iets aan te doen. Dat was nodig ook: ik was snel buiten adem, kleine handelingen zoals het aantrekken van mijn schoenen kostte me moeite en het was lastig leuke kleding te vinden in mijn maat. Mijn lymfeklieren werkten onvoldoende, dus ik droeg steunkousen.

Ik heb verschillende soorten diëten geprobeerd maar het lukte me niet om blijvend af te vallen. Op de één of andere manier kon ik er de rust niet voor vinden. Ik heb een druk leven, werk op onregelmatige tijden en het thuisfront verdient natuurlijk ook aandacht.

In het najaar van 2017 leek het allemaal wat rustiger te worden. Ik kwam een collega tegen die ik een tijd niet gezien had en wauw, wat was zij afgevallen – zo’n mooi lijntje wilde ik ook.

Zij vertelde me over het PowerSlim programma. Ik heb de website van La Peau Satin in Leerdam bekeken en meteen een afspraak gemaakt.

Het volgen van het PowerSlim programma heeft me heel veel goed gedaan. Er is een bepaalde structuur (3x per dag eten, 3x per dag een tussendoortje, tijd nemen voor bewegen) in het programma die me goed doet. Na één week voelde ik me al een stuk beter.

In nog geen half jaar tijd heb ik mijn streefgewicht bereikt! Ik ben nu slanker maar in andere opzichten ben ik gegroeid: ik heb meer zelfvertrouwen en ik durf weer rechtop te lopen. Ik durf te zijn wie ik ben.

Zoek hier een PowerSlim coach bij jou in de buurt

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer