Arina Post 36 Jaar uit Acquoy

Ik draag gewoon weer een korte broek!*

‘Summer bodies are made in winter’ zeggen ze wel eens. In november 2017 was ik helemaal klaar met mezelf – ik vond mezelf te zwaar en werd er haast depressief van. Andere mensen zouden misschien wachten tot het nieuwe jaar om er iets aan te gaan doen, maar ik zag de bui al hangen: een decembermaand met (te) veel eten en flink snoepen zou mijn figuur geen goed doen.

PowerSlim leek me wel wat. Ik kende al wat mensen die er hun doelen mee hadden bereikt en ook konden behouden dus ik besloot hun goede voorbeeld te volgen. Eind november ben ik begonnen bij La Peau Satin in Leerdam en in het nieuwe jaar zag ik al resultaat. Wat was ik blij: normaal gesproken kom ik altijd wat aan tijdens de feestdagen maar daar was nu geen sprake van!

In het nieuwe jaar heb ik mijn einddoel bereikt en nu zit ik heerlijk in mijn vel. Het fijnste van PowerSlim vind ik dat je gewoon met je gezin kunt mee eten: de maaltijden zijn prima inpasbaar. Het programma is gemakkelijk vol te houden, omdat je 3x per dag een tussendoortje kunt nemen. Die tussendoortjes zijn trouwens echt superlekker!

Het lukt me heel goed om mijn resultaat te behouden. De belangrijkste definitieve maatregel is dat ik geen frisdrank meer drink, maar gewoon water. Verder eet ik wat kleinere porties dan vroeger en kies ik wat bewuster. Dat alles is ‘een tweede natuur’ geworden en kost me totaal geen moeite.

Ik ben blij dat ik voor PowerSlim heb gekozen. Nu ik mijn doelen heb bereikt, heb ik veel meer zelfvertrouwen en vind ik dat ik gewoon een bikini of een korte broek aan kan doen. We hebben dit jaar een heerlijke zomer, dus ik geniet volop!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer