Liesbeth Dokman-Barth, 60 Jaar uit Sleeuwijk

"Ik denk nu veel bewuster na over eten!*"

Op 5 juni j.l had ik mijn eerste afspraak bij Willy van Loon van La Peau Satin in Leerdam. Ik voelde mij al een paar maanden niet fit en merkte fysiek dat dat kwam door de kilo’s die mij in de weg zaten.

Na een hectisch jaar woog ik 77,7 kilo. Kortom, ik had een stok achter de deur nodig. Na de intake begon ik op 8 juni met PowerSlim. En ik zeg het eerlijk, vanaf de eerste dag heb ik het gelijk goed opgepakt. Het was wennen om stipt op tijd 6x per dag iets te eten, maar na een week was ik er al aan gewend. Daar komt bij dat ik alle producten uit het starterspakket lekker vond. En de gerechten in het kookboek waren makkelijk te maken.

Dankzij de goede begeleiding van Willy heb ik mijn doel bereikt. Ik voel me stukken beter , heb veel meer energie en ik ben er volledig van overtuigd PowerSlim je de goede richting op duwt naar een gezonder leven.

Door PowerSlim denk ik veel bewuster na over eten en geniet ik ook meer van het eten! Kijk ik ook veel meer naar de etiketten in de supermarkt en weet ik dat het verstandiger is om alles vers te koken en te eten. Ik ben op de goede weg! Heel hartelijk dank daarvoor Willy !

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer