Liesbeth Dokman-Barth 60 Jaar uit Sleeuwijk

Ik denk nu veel bewuster na over eten!*

Op 5 juni j.l had ik mijn eerste afspraak bij Willy van Loon van La Peau Satin in Leerdam. Ik voelde mij al een paar maanden niet fit en merkte fysiek dat dat kwam door de kilo’s die mij in de weg zaten.

Na een hectisch jaar woog ik 77,7 kilo. Kortom, ik had een stok achter de deur nodig. Na de intake begon ik op 8 juni met PowerSlim. En ik zeg het eerlijk, vanaf de eerste dag heb ik het gelijk goed opgepakt. Het was wennen om stipt op tijd 6x per dag iets te eten, maar na een week was ik er al aan gewend. Daar komt bij dat ik alle producten uit het starterspakket lekker vond. En de gerechten in het kookboek waren makkelijk te maken.

Dankzij de goede begeleiding van Willy heb ik mijn doel bereikt. Ik voel me stukken beter , heb veel meer energie en ik ben er volledig van overtuigd PowerSlim je de goede richting op duwt naar een gezonder leven.

Door PowerSlim denk ik veel bewuster na over eten en geniet ik ook meer van het eten! Kijk ik ook veel meer naar de etiketten in de supermarkt en weet ik dat het verstandiger is om alles vers te koken en te eten. Ik ben op de goede weg! Heel hartelijk dank daarvoor Willy !

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer