Menekse Elmaa 46 Jaar uit Leerdam

Ik dacht dat ik gezond at...*

PowerSlimmer van de maand November 2017

Wat voelde ik me ongelukkig, eerder dit jaar. Na de geboorte van mijn zoontje, vier jaar geleden, kwam ik maar niet meer terug op mijn oude gewicht. Hoe dat kwam was me een raadsel. Ik sportte regelmatig en ik at toch gezond en koos gezonde producten: volkorenbrood, veel fruit en mueslirepen…

Op een middag kwam ik mijn collega Corina tegen. Ik herkende haar haast niet: wat was ze prachtig afgevallen. In korte tijd had ze haar streefgewicht, dat ze samen met een coach had opgesteld, bereikt. Ze was weer gaan hardlopen en voelde zich superfit. Ze vertelde me dat ze met het PowerSlim programma was afgevallen, gewoon in mijn eigen woonplaats Leerdam.

Ik heb met mijn man overlegd en nog diezelfde week een afspraak gemaakt met Willy van La Peau Satin in Leerdam. Ze legde me uit hoe PowerSlim werkt: je gaat niet zozeer minder, maar anders eten. De producten van PowerSlim zijn koolhydraatarm, maar eiwitrijk. Per dag eet je zes keer en mag je lekker veel groenten en vis, vlees of kip. Ik twijfelde nog even, omdat ik allergisch ben voor chocolade en omdat wij geen varkensvlees eten. Maar Willy gaf aan dat er voldoende keuze is en dat kip of vis prima voedingsmiddelen zijn.

In de zomer ben ik gestart met PowerSlim, nu heb ik mijn streefgewicht bereikt en voel ik me geweldig! Wat PowerSlim me gebracht heeft? Ik heb nu beter inzicht in mijn manier van eten. Ik dacht dat ik gezond at, maar eigenlijk at ik teveel koolhydraten en suikers. Ik heb weer plezier in koken en kan goed variëren met groenten. Zowel tussen de middag als ’s avonds besteed ik wat meer aandacht aan het eten en dat bevalt mij (en mijn huisgenoten) heel goed. Ik sta ervan versteld wat voor lekkere gerechten je kunt maken met bijvoorbeeld wat extra kruiden!

Dat het zo gemakkelijk is vol te houden en te combineren met je gezin en activiteiten had ik niet verwacht. Zelfs tijdens onze vakantie ben ik nog afgevallen! Voor PowerSlim sportte ik al graag, maar nu heb ik er nog meer plezier in. Ook staat kleding veel leuker, ik ben weer helemaal blij met mezelf! Door dit alles ben ik veel vrolijker en ik vind het fijn dat anderen dat ook zien. Ik krijg nu veel complimenten en daar geniet ik volop van! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer