Monique Bouten 36 Jaar uit Roermond

Ik dacht altijd alles alleen te moeten doen*

Eindelijk!
Dat is het gevoel wat ik kreeg toen ik startte met het PowerSlim programma bij mijn coach Dorry.  Haar kennis in combinatie met PowerSlim laten je makkelijk een nieuwe eetpatroon aanwennen en eigen maken. Dat is ontzettend belangrijk.

Ik dacht altijd alles alleen te moeten doen, maar door dit "stemmetje" eindelijk een keer te negeren zit ik nu eindelijk lekker in mijn vel!

PowerSlim is eenvoudig te volgen en heel compleet zodat je alleen maar hoeft te doen wat van je gevraagd wordt, hoe makkelijk wil je het hebben? Je kunt vragen stellen aan je eigen PowerSlim coach maar krijgt ook de juiste vragen gesteld. Zo valt alles steeds meer op zijn plek. En als het een keer minder gaat heeft Dorry altijd een luisterend oor. Dit alles bij elkaar geeft mij een heel goed gevoel en hield mijn focus op het juiste spoor.

Het verraste mij hoe goed ik me tijdens het hele proces heb gevoeld. In het begin moest ik uiteraard wennen maar doordat ik mezelf heb beloofd alles te geven heb ik dat doorstaan, en hierna voelde alles vrij makkelijk.

Ik raakte steeds meer gewend aan mijn gezondere leefstijl. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan en zou het meteen weer doen... alleen dan wat eerder! Je hoeft het namelijk niet alleen te doen en behaalt zo simpelweg snel en gezond een passend resultaat. Dankjewel voor alles Dorry!

Dorry
Coach van Monique

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Anouska Jacobs, 44 jaar uit Beneden-Leeuwen "Na de tweede week was ik helemaal om!*"

Ik merkte dat ik excuses aan het verzinnen was. Ik hoorde mezelf zeggen ‘Dat ik het wel zou proberen, maar ik direct zou stoppen als ik het niet vol zou houden’.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sander Blaauw, 34 jaar uit Elburg "Ik heb een heel andere kijk op mijn voedingspatroon gekregen*"

Ik vond het vrij makkelijk te volgen, met name door de tussendoortjes die je mag hebben. Er is enorm veel variatie in wat je allemaal kunt eten!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer