Monique Bouten 36 Jaar uit Roermond

Ik dacht altijd alles alleen te moeten doen*

Eindelijk!
Dat is het gevoel wat ik kreeg toen ik startte met het PowerSlim programma bij mijn coach Dorry.  Haar kennis in combinatie met PowerSlim laten je makkelijk een nieuwe eetpatroon aanwennen en eigen maken. Dat is ontzettend belangrijk.

Ik dacht altijd alles alleen te moeten doen, maar door dit "stemmetje" eindelijk een keer te negeren zit ik nu eindelijk lekker in mijn vel!

PowerSlim is eenvoudig te volgen en heel compleet zodat je alleen maar hoeft te doen wat van je gevraagd wordt, hoe makkelijk wil je het hebben? Je kunt vragen stellen aan je eigen PowerSlim coach maar krijgt ook de juiste vragen gesteld. Zo valt alles steeds meer op zijn plek. En als het een keer minder gaat heeft Dorry altijd een luisterend oor. Dit alles bij elkaar geeft mij een heel goed gevoel en hield mijn focus op het juiste spoor.

Het verraste mij hoe goed ik me tijdens het hele proces heb gevoeld. In het begin moest ik uiteraard wennen maar doordat ik mezelf heb beloofd alles te geven heb ik dat doorstaan, en hierna voelde alles vrij makkelijk.

Ik raakte steeds meer gewend aan mijn gezondere leefstijl. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan en zou het meteen weer doen... alleen dan wat eerder! Je hoeft het namelijk niet alleen te doen en behaalt zo simpelweg snel en gezond een passend resultaat. Dankjewel voor alles Dorry!

Dorry
Coach van Monique

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer