Colinda Verweij 50 Jaar uit Eck en Wiel

Ik blijf nog even die stok achter de deur houden!*

Op Facebook zag ik bij een kennis voorbij komen dat ze was gestart met het PowerSlim programma. Iedere week plaatste ze een update over haar voortgang en lekkere PowerSlim recepten. Dat sprak me wel aan, dat wilde ik ook!

Ik ging op zoek naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt en kwam terecht bij Ina, van de Krachtwacht. De hulp van mijn coach vind ik echt super fijn! Ik kan haar altijd bellen of appen als ik ergens mee zit of als ik ergens niet uit kom.

Ik vond de weekmenu's in het begin erg fijn. Dat gaf houvast en op een gegeven moment wordt het steeds makkelijker om zelf menu's te maken. Ik leerde steeds meer gezonde en lekkere maaltijden klaar te maken.

Ik heb aanpassingen gemaakt in mijn levensstijl en pak nu op het werk bijvoorbeeld altijd de trap naar de tweede etage, waar ik voorheen altijd de lift pakte.

Tegen anderen die ook willen starten zou ik willen zeggen: ga de strijd aan! Het is heel goed te doen. Het PowerSlim programma is duidelijk en makkelijk en de producten zijn erg lekker. Het is makkelijk vol te houden!

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en voel ik me goed en weer lekker in mijn vel. Kleding kopen is nu een stuk makkelijker geworden (te makkelijk soms). Ik voel me super, maar moet soms nog wel even wennen aan hoe ik nu ben.

Toen ik mijn doel had bereikt had ik mezelf wat lekkers beloofd, maar daar had ik toen juist helemaal geen behoefte meer aan!

Het behouden van mijn doel gaat me goed af. Ik heb dan ook bewust afgesproken om nog wekelijks bij mijn coach langs te gaan, en straks om de twee weken. Ik wil en moet voorlopig die stok achter de deur hebben! Zo leer ik om ook mijn gezonde eetpatroon door te blijven zetten.

Dit is hoe mijn eetdagboekje er bijvoorbeeld uit ziet:

  • 7.30 uur: Ik ontbijt met kwark en fruit.
  • 10.00 uur: Ik neem een PowerSlim koek bij de koffie. De toffee chocoladekoek is mijn favoriet.
  • 12.30 uur: Mijn lunch bestaat uit twee sneetjes koolhydraatarm brood met kaas en tomaat.
  • 15.00 uur: Ik neem een stuk fruit.
  • 17.30 uur: Dit is iedere keer anders, ik zorg ervoor dat ik iets maak wat op dat moment binnen mijn fase is toegestaan.
  • 20.30 uur: Een stukje kaas met komkommer

Ik maak geen planning van mijn maaltijden voor de komende dagen. Ik kijk gewoon waar ik die dag zin in heb. Wanneer ik moet werken zorg ik er wel voor dat ik wat heb voorbereid, dan maak ik vaak een maaltijdsalade want dat is makkelijk mee te nemen.

Ik zou andere PowerSlimmers willen adviseren om altijd de juiste PowerSlim producten in huis te hebben en wat extra’s voor tussendoor, zo is het gemakkelijk om een gezonde keuze te maken!

Ina
Coach van Colinda

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Monique Renken, 52 jaar uit Ede "Het is een investering, maar dat heb ik er graag voor over!*"

Het PowerSlim programma is een investering in een gezondere levensstijl en daar had ik het wel voor over. Nu ik mijn doel heb behaald merk ik de vele voordelen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natascha van Daalen, 39 jaar uit Westervoort "Ik weet nu hoe het beter en lekkerder kan*"

Ik heb heel veel geleerd, over wat ik beter wel en niet kan eten en wat het met je lijf en gezondheid doet. Ik ben me nu veel bewuster van wat en hoe ik eet.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer