Brigitte Joosten-Bonné 57 Jaar uit Maasbracht

Ik blijf mooi in balans en weet wat ik wel en niet mag eten!*

Dit wordt mijn jaar! Dat waren de woorden die ik hardop heb uitgesproken tegen mijn familie en vrienden. Dit jaar ga ik aan mezelf werken.

De laatste jaren zat ik steeds minder lekker in mijn vel. Ondanks dat ik naar mijn mening gezond at en zeker niet teveel, eerder te weinig, lukte het me maar niet om mijn doel te bereiken. Totdat ik plots een collega zag die het wel was gelukt. ‘Hoe doe je dat?’ vroeg ik.

Ze vertelde me over PowerSlim en hoe dit werkte. Gezond eten met zes eetmomenten op dag. ‘Het is super makkelijk!’ zei ze.

Eerlijk gezegd twijfelde ik wel even. Maar ik trok toch de stoute schoenen aan en nam contact op met Dorry, een PowerSlim coach bij mij in de buurt in Swalmen.

Ik vertelde haar mijn probleem en samen met Dorry ben ik in januari 2019 van start gegaan. In het begin ging het nog niet zo heel goed, maar na 3 weken begon mijn nieuwe leefstijl zijn vruchten af te werpen. Ruim 4 maanden later heb ik mijn doel bereikt en ik voelde me als herboren!

Ik zat weer goed in mijn vel, at gezond, heel divers en voelde me super!

De producten van PowerSlim vind ik lekker en veelzijdig. Maar voor mij was het allerbelangrijkste dat je er een andere leefstijl op nahoud en dit je 2de natuur wordt.

Ook op vakantie leerde ik goed om te gaan met het maken van gezonde keuzes. Genieten van het lekkere eten en af en toe een glaasje wijn. Maar alles met mate. Eenmaal thuisgekomen weer de draad oppakken en zorgen dat je weer in balans komt.

Dat lukt me nu heel goed, ik blijf mooi in balans en weet wat ik wel en niet mag eten! Ik hanteer de 80% - 20% regel. 80% van de tijd eet ik gezond en koolhydraatarm en voor 20% mag ik iets wat minder gezond is.

PowerSlim is het beste wat me overkomen is. Mijn doel en nog meer, had ik eerder bereikt dan dat ik zelf had gedacht. Met dank aan mijn PowerSlim coach Dorry!

Dorry
Coach van Brigitte

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer