Daniëlle Brouwer 51 Jaar uit Rotterdam

Ik besloot nog één poging te wagen*

In februari 2020 kwam ik bij mijn consulente, die onlangs bleek te zijn overgestapt naar het PowerSlim programma. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar ze gaf me een uitgebreide uitleg.

Ik heb door de jaren heen van alles geprobeerd om weer lekker in mijn vel te zitten, met wisselend succes. Een aantal jaren geleden was ik zelf flink afgevallen maar ik viel uiteindelijk weer terug in mijn oude gewoontes. Ik besloot nog één poging te wagen.

De basis voor een gezonde levensstijl

Ik wilde ontzettend graag een gezond eetpatroon aanleren en was op zoek naar iets wat ik een lange tijd kon volhouden, en waar ik een goede basis legde voor een gezonde levensstijl. Dus ging ik de deur uit met een starterspakket vol PowerSlim producten.

Ik merkte al snel resultaat en eerlijk is eerlijk, dat werkt motiverend! Doordat ik 6 eetmomenten op een dag heb, mag je voldoende eten. Het voelt helemaal niet als lijnen omdat je kunt kiezen uit heerlijke tussendoortjes en gewoon normaal kunt eten.

Maar helaas besloot mijn consulente ermee te stoppen met PowerSlim. Jammer! Want ik heb een echte klik met haar. Wat ging ik nu doen!? Ik besloot om op zoek te gaan naar een andere PowerSlim coach bij mij in de buurt, en zo kwam ik bij Mirjam terecht. Gelukkig had ze nog plek voor me en kon ik snel bij haar starten. Wat ik al meteen merkte is, dat Mirjam al langer PowerSlim coach is en veel ervaring heeft. Het ging met haar tips dan ook een stuk beter, terwijl het al vrij goed ging.

Snel mijn draai gevonden

Voor mijn werk draai ik ook nachtdiensten, wat een regelmatig eetpatroon lastiger maakt. Maar ook daar had ik al snel mijn draai in gevonden. Dat het goed ging merkte ik, want ik kreeg van iedereen in mijn omgeving allemaal lieve en mooie complimentjes. Zelfs van mensen die ik eigenlijk niet zo goed ken. Dit geeft je echt de spirit om gewoon lekker door te gaan!

Ik had als doel om weer te gaan paardrijden, mijn vroegere hobby weer op te pakken. Dit heb ik inmiddels al gedaan en dat was echt heerlijk. Ik vond het een mooie beloning voor al mijn inspanningen.

De fijne begeleiding van mijn coach

PowerSlim is een nieuwe en betere manier van leven, maar je moet er wel achter staan en ervoor gaan. Met de fijne begeleiding van een PowerSlim coach had ik het geluk Mirjam als coach te hebben, die me goede tips gaf en me op de juiste tijd aanmoedigde. Zo bleef je gemotiveerd om je einddoel te halen. Ook is het fijn dat Mirjam me nog een jaar lang begeleid als ik mijn doel heb bereikt, want dat heb ik ook echt nodig. Een echte stok achter de deur!

Mirjam
Coach van Daniëlle

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 32 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer