Esther van der Wee, 34 Jaar uit Leerdam

"Ik besef nu pas goed wat ik herwonnen heb!*"

In december vorig jaar nam ik mij voor om in het nieuwe jaar voor eens en altijd een einde te maken aan mijn overgewicht en aan mijn niet verantwoorde leefstijl die daarvan de oorzaak was. Ik voelde mij al een poosje niet fit en keek niet graag meer in de spiegel. Natuurlijk had ik zelf al diverse pogingen ondernomen om af te vallen, maar dat gaf niet het gewenste resultaat. Ik besefte mij toen dat ik het niet alleen kon. Ik had een stok achter de deur nodig.

Op Facebook zag ik PowerSlim voorbijkomen en in mijn woonplaats Leerdam is een PowerSlim center (La Peau Satin) dat goed bekend staat. Zo kwam het dat ik op 27 december een email stuurde en al op 29 december bij voedingscoach Willy van la Peau Satin aan tafel zat voor een kennismakingsgesprek. Het principe van het PowerSlim leefstijl programma snapte ik direct: je gaat minder koolhydraten eten en meer eiwitrijke producten. Op die manier gaat je lichaam vet verbranden en ga je afvallen. Zes keer per dag eten sprak mij wel aan en ik besloot de stap te wagen.

De eerste weken vond ik het wel even wennen. Zes keer op een dag eten, flink wat groenten bij de lunch en het avondeten toevoegen, 2 liter water per dag drinken… Ik was er maar druk mee.

Nu nog geen half jaar later kan ik met trots vertellen dat ik blij ben met het resultaat. Willy vroeg mij vandaag wat het gewichtsverlies met mij doet. Ik kan volmondig zeggen dat ik vooraf niet heb kunnen inschatten hoeveel meer ik geniet van het leven. Ik heb energie voor twee. Ik durf gelukkig weer naar een sportschool te gaan, zonder dat ik mij schaam in mijn sportkleding.

Naast mijn drukke baan als secretaresse heb ik mij als teamcaptain de afgelopen weken ingezet voor de Samenloop voor Hoop in Leerdam, een 24-uurs wandelevenement voor KWF Nederland. Ook heb ik in april de Bloesemtocht gelopen, 20 km! Wie had dat ooit gedacht, ik niet! Ik heb weer plezier in kleding passen en kijk (niet te vaak) maar graag in de spiegel.

Ik ben superblij dat ik voor PowerSlim heb gekozen en kan het iedereen aanraden. Ik wil Willy en haar team heel hartelijk danken, zonder hen had ik het absoluut niet gered. Ik verheug mij op komend jaar, want dan ga ik nog maandelijks op bezoek bij mijn coach en werken we aan ‘gewichtsbehoud’. Een ding is zeker, ik wil nooit meer terug naar mijn oude ik. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer