Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nienke Meulendijk, 20 Jaar uit Nuland

"Ik ben zelfverzekerder en voel me super vrouwelijk!*"

PowerSlimmer van de maand augustus 2018

Op zich zat ik lekker in mijn vel, maar toch heb ik begin vorig jaar een afspraak gemaakt bij FitaLiNa. Tijdens de intake werd me het PowerSlim programma uitgelegd door Lianne. Het programma sprak me aan, dus ging ik het 3-daagse proefpakket proberen. Het weekend heb ik de tijd genomen om rustig na te denken of PowerSlim bij me paste en alle informatie doorgenomen.

Want je moet het zelf wel echt willen. Op een maandag ben ik van start gegaan met het proefpakket en het resultaat mocht er zijn! WOW! Dit had ik zelf niet gedacht. Ik wilde er eerst niks van weten want ja ‘Waarom zou ik iets aan mezelf moeten veranderen? Ik ben toch leuke meid met een mooi lichaam?’. Maar toch zag ik het zelf nu ook in.. De knop was meteen om en ik wilde doorzetten.

Meer eten in plaats van minder eten, wie wilt dat nou niet! Je hoeft er niet veel voor te doen om op de juiste manier je levensstijl te veranderen. De producten van PowerSlim in combinatie met veel groenten, vis of vlees, het is even wennen maar het is zeker geen straf.

PowerSlim is wel best prijzig… maar hier zit dan ook de wekelijkse begeleiding van mijn PowerSlim coach bij in. Je leert wat goede keuzes zijn, en naarmate je verder in de fases komt, worden de PowerSlim momenten vervangen, door gezonde verantwoorde maaltijden en tussendoortjes die je gewoon in de supermarkt kunt kopen.

Ik ben bewuster gaan kijken naar voedingsmiddelen en wat voor voedingsstoffen daar nu in zitten. Ik weet nu precies welke tussendoortjes ik wel en niet mag hebben.

Ik was al dol op shoppen, maar nu al helemaal! Nu pas ik het gewoon als ik iets leuks zie. Eerst was het nog een twijfel van ja, zou ik dit passen? Maar nu heb ik die twijfel niet meer. Nooit gedacht dat ik dat gevoel zou hebben!

Ik voel me fitter, zelfverzekerder, heb meer energie en straal bovenal meer zelfvertrouwen uit. Ook voel ik me nog eens super vrouwelijk!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Heleen Oevering, 45 jaar uit Hardinxveld "Voor mij dit jaar een stralend begin!*"

Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan vol zelfvertrouwen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Pascale Markslag, 52 jaar uit Den Bosch "Ik had niet verwacht dat het zo gemakkelijk zou zijn!*"

Het is ongelofelijk hoe gemakkelijk het ging. Dat had ik niet verwacht aangezien ik in de overgang ben. En dat zelfs zonder dat ik erbij heb gesport.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer