Sandra Bergman, 46 Jaar uit Purmerend

"Ik ben weer verliefd op mezelf!*"

Via mijn vriendin Natasja vernam ik dat er in Alkmaar een PowerSlim center werd geopend onder de naam “AnoukCoacht”. Zij had eigenaresse en PowerSlim Coach Anouk Kabel benaderd voor een kennismakingsgesprek en ook ik was gelijk enthousiast. Al tijden voelden mijn gewrichten niet optimaal, afvallen was echt nodig. Ik heb ook een afspraak bij Anouk gemaakt.

Anouk vertelde me dat ik 6 keer per dag mocht eten en toch resultaat zou hebben. In het begin was ik wat sceptisch maar wat is het goed gegaan! Ik kom steeds dichter bij mijn einddoel en met mijn super motiverende coach Anouk gaat dat zeker lukken. Ik ben weer verliefd op mezelf en kijk maar wat graag naar mezelf in de spiegel.

PowerSlim geeft me de mogelijkheid om toch met mijn gezin mee te eten met hier en daar een kleine aanpassing en ik heb daardoor niet het gevoel dat ik op mijn gewicht moet letten. Ik wil iedereen PowerSlim adviseren en als je in Alkmaar of omgeving woont is het PowerSlim Center “AnoukCoacht” een aanrader!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer