Sandra Bergman, 46 Jaar uit Purmerend

"Ik ben weer verliefd op mezelf!*"

Via mijn vriendin Natasja vernam ik dat er in Alkmaar een PowerSlim center werd geopend onder de naam “AnoukCoacht”. Zij had eigenaresse en PowerSlim Coach Anouk Kabel benaderd voor een kennismakingsgesprek en ook ik was gelijk enthousiast. Al tijden voelden mijn gewrichten niet optimaal, afvallen was echt nodig. Ik heb ook een afspraak bij Anouk gemaakt.

Anouk vertelde me dat ik 6 keer per dag mocht eten en toch resultaat zou hebben. In het begin was ik wat sceptisch maar wat is het goed gegaan! Ik kom steeds dichter bij mijn einddoel en met mijn super motiverende coach Anouk gaat dat zeker lukken. Ik ben weer verliefd op mezelf en kijk maar wat graag naar mezelf in de spiegel.

PowerSlim geeft me de mogelijkheid om toch met mijn gezin mee te eten met hier en daar een kleine aanpassing en ik heb daardoor niet het gevoel dat ik op mijn gewicht moet letten. Ik wil iedereen PowerSlim adviseren en als je in Alkmaar of omgeving woont is het PowerSlim Center “AnoukCoacht” een aanrader!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught "Ook tijdens de feestdagen blijf ik in balans!*"

Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven! Ook tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Erika van Burk, 50 jaar uit Zoetermeer "Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei mijn coach: ‘Makkie... dat gaan we halen!’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer