Nadia de Plus, 47 Jaar

"Ik ben weer de vrouw met de uitstraling waar ik mezelf in herken!*"

Ik zat totaal niet meer lekker in mijn vel. Ik herkende mezelf gewoonweg niet meer.

Op zoek naar een manier waarmee ik mijn doel kon bereiken kwam ik terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Mijn coach leerde me opnieuw vertrouwen te hebben en te geloven dat ik mijn doel kon bereiken.

En dat is gelukt! Ik ben super tevreden en stabiel. Om van het zelfvertrouwen nog maar niet te spreken, dat een enorme boost kreeg.

Geen ingrijpende veranderingen maar aanvaardbaar en bewuster met voeding bezig zijn. Ik volgde het stappenplan van het PowerSlim programma en dat zorgde voor steeds een stap dichter bij mijn doel.

Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet en ben ontzettend trots op mezelf. Ik had dit nooit durven dromen! Een jurkje of korte broek, ik draag het weer met vertrouwen en hoef niet steeds aan mijn kleding te trekken om mezelf te verstoppen.  

Eindelijk ben ik weer de vrouw met de uitstraling waar ik mezelf in herken!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer