Jacqueline Ligtvoet, 54 Jaar uit Alphen aan den Rijn

"Ik ben iedere keer verbaasd als ik op de weegschaal sta!*"

Bij de open dag van JijBentGezond in Alphen aan den Rijn heb ik voor het eerst kennisgemaakt met PowerSlim. Ik was eigenlijk op zoek naar een extra uitdaging voor het sporten, dus helemaal niet naar een manier om af te vallen. Door gesprekken met mensen die aanwezig waren hoorde ik steeds meer over PowerSlim. Het klonk me zo goed in de oren dat ik toen gelijk een afspraak met mijn coach Esther heb gemaakt om te gaan starten.

Ik wist natuurlijk wel dat ik veel te zwaar was. Ik heb al veel geprobeerd, ik sport gemiddeld drie keer in de week, maar afvallen lukte gewoon niet. Ik ben er blanco in gestapt, heb me niet ingelezen. En ik moet toegeven dat het voor mij echt goed uitpakt! Het voelt niet alsof ik aan het lijnen ben, zeker door de zes eetmomenten, en toch ben ik iedere keer weer verbaasd als ik op de weegschaal sta.

Het veranderen van mijn eetgewoonten en het veel bewuster bezig zijn met voeding heeft er voor gezorgd dat ik nu na 6 maanden mijn streefgewicht heb bereikt. En wat ben ik blij en wat voel ik mij super! Dit geeft mij zoveel zelfvertrouwen. De grootste uitdaging is om dit vast te houden. Maar samen met Esther heb ik daar alle vertrouwen in! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Sanne Teeuwen-Crijns, 33 jaar uit Helden "Ik kan weer meespelen met mijn kinderen!*"

Ik voel me nu zoveel beter en kan weer lekker meespelen met mijn twee dochtertjes van 4 en 5 jaar.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Martine Bökkers, 36 jaar uit Raalte "Ik voel me werkelijk fantastisch!*"

Ik ben nu bijna een jaar verder en ik voel me werkelijk fantastisch! Ik ben zo trots op mezelf en straal als nooit tevoren!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer