Sjaan Ros 57 Jaar uit Lisse

Ik ben heel blij met de steun van mijn coach!*

Ik wilde graag iets doen aan mijn eetpatroon. Na mijn vakantie waren er weer wat kilootjes bijgekomen en ik wilde graag weer lekker in mijn vel zitten.  

Op Facebook zag ik een advertentie van InvitedbyMariska, een PowerSlim coach bij mij in de buurt, voorbij komen en ik dacht: ‘Misschien is dat wat voor mij!’. Ik heb direct gemaild en kon een paar dagen later langs komen voor een kennismakingsgesprek.

De dag nadat ik bij Mariska geweest ben, ben ik begonnen. Na de eerste week voelde ik me al beter. ‘Super!’ dacht ik. Dit gaat heel goed, ik eet lekker en het is goed vol t houden. Vooral de tussendoortjes vind ik erg lekker.  

Nu heb ik mijn doel bereikt. Ik ben erg trots op mijzelf en ook trots op Mariska. Met haar hulp en steun ben ik erg blij. Mariska bedankt! 

Coach Mariska:

Lieve Sjaan, dank je wel. Ik ben ook supertrots op jou. Vanaf het begin tot het einde heb jij je heel goed aan het programma gehouden waardoor je steeds een stapje dichterbij jouw doel kwam. Ook het vele wandelen van jou heeft daaraan bijgedragen. Ik zie je nu nog regelmatig voor de nabegeleiding en je blijft mooi in balans! Echt heel goed gedaan en je kan met recht heel erg trots op jezelf zijn, liefs Mariska.

Mariska
Coach van Sjaan

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 52 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer