Sjaan Ros, 56 Jaar uit Lisse

"Ik ben heel blij met de steun van mijn coach!*"

Ik wilde graag iets doen aan mijn eetpatroon. Na mijn vakantie waren er weer wat kilootjes bijgekomen en ik wilde graag weer lekker in mijn vel zitten.  

Op Facebook zag ik een advertentie van InvitedbyMariska, een PowerSlim coach bij mij in de buurt, voorbij komen en ik dacht: ‘Misschien is dat wat voor mij!’. Ik heb direct gemaild en kon een paar dagen later langs komen voor een kennismakingsgesprek.

De dag nadat ik bij Mariska geweest ben, ben ik begonnen. Na de eerste week voelde ik me al beter. ‘Super!’ dacht ik. Dit gaat heel goed, ik eet lekker en het is goed vol t houden. Vooral de tussendoortjes vind ik erg lekker.  

Nu heb ik mijn doel bereikt. Ik ben erg trots op mijzelf en ook trots op Mariska. Met haar hulp en steun ben ik erg blij. Mariska bedankt! 

Coach Mariska:

Lieve Sjaan, dank je wel. Ik ben ook supertrots op jou. Vanaf het begin tot het einde heb jij je heel goed aan het programma gehouden waardoor je steeds een stapje dichterbij jouw doel kwam. Ook het vele wandelen van jou heeft daaraan bijgedragen. Ik zie je nu nog regelmatig voor de nabegeleiding en je blijft mooi in balans! Echt heel goed gedaan en je kan met recht heel erg trots op jezelf zijn, liefs Mariska.

Mariska
Coach van Sjaan

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Marlie Maas, 53 jaar uit Merkelbeek "Na jaren jojo’en was PowerSlim mijn laatste poging*"

Ik voelde me niet meer gezond, dus er moest iets gebeuren. Een vriendin van me had ook het PowerSlim programma gevolgd en zij raadde me aan om eens contact op te nemen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer