Marjory Peters, 40 Jaar uit Almere

"Ik ben gelukkiger dan ooit!*"

Powerslimmer van de maand Januari 2017

Precies 1 jaar geleden dacht ik en nu is het genoeg! Ik was te zwaar en was vanbinnen doodongelukkig met mijn lichaam. Toen ik lichamelijke ongemakken kreeg wilde ik het eigenlijk niet onder ogen zien, maar ik wist dat het zo niet langer kon.

Op een donderdagmiddag zat ik bij mijn moeder thuis achter de computer en zag ik een advertentie en filmpje van PowerSlim met Natalie Makoma. Dat wilde ik ook! Het klonk heel overtuigend. Na heel veel diëten, pillen, soepen en shakes was mij nog niets gelukt. Ik had er een hard hoofd in, maar was wel heel enthousiast en mijn moeder wilde ook meedoen! Ik heb ons meteen voor een eerste gesprek aangemeld bij Behind the Mirror in Almere en had mijn eerste afspraak met Noëmi Keijzer. Het voelde meteen vertrouwd en ik was overtuigd dat ik het zou kunnen!

Vooral de 6 eetmomenten op een dag zijn heel erg goed in te passen in mijn dagelijkse routine en ik merkte gaandeweg dat het mij heel goed afging, ik ging anders eten, maakte gezondere keuzes.

Na 9 maanden hebben mijn moeder en ik een geweldig resultaat behaald. Wij zitten nu in fase 3 van het programma. Ik ben zo trots op onze prestatie! Ik zit vol energie, mijn conditie is beter dan ooit! Ik kan weer mijzelf zijn en pas kleding die ik 11 jaar geleden niet meer paste! Ik wil Noëmi bedanken voor alle steun en lieve coachende woorden en zonder mijn allerliefste moeder had ik dit zeker niet gekund!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Erwin en Mandy, 34 jaar uit Gronsveld "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Manon van Delft, 37 jaar uit Houten "Ik had mijn twijfels of ik het wel ging redden*"

In het begin had ik zelf sterk mijn twijfels of ik het ging redden. Maar zij had de overtuiging die ik niet had, voor twijfel was geen ruimte, we gingen dit doen en aan de slag!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer