Marjory Peters, 41 Jaar uit Almere

"Ik ben gelukkiger dan ooit!*"

Powerslimmer van de maand Januari 2017

Precies 1 jaar geleden dacht ik en nu is het genoeg! Ik was te zwaar en was vanbinnen doodongelukkig met mijn lichaam. Toen ik lichamelijke ongemakken kreeg wilde ik het eigenlijk niet onder ogen zien, maar ik wist dat het zo niet langer kon.

Op een donderdagmiddag zat ik bij mijn moeder thuis achter de computer en zag ik een advertentie en filmpje van PowerSlim met Natalie Makoma. Dat wilde ik ook! Het klonk heel overtuigend. Na heel veel diëten, pillen, soepen en shakes was mij nog niets gelukt. Ik had er een hard hoofd in, maar was wel heel enthousiast en mijn moeder wilde ook meedoen! Ik heb ons meteen voor een eerste gesprek aangemeld bij Behind the Mirror in Almere en had mijn eerste afspraak met Noëmi Keijzer. Het voelde meteen vertrouwd en ik was overtuigd dat ik het zou kunnen!

Vooral de 6 eetmomenten op een dag zijn heel erg goed in te passen in mijn dagelijkse routine en ik merkte gaandeweg dat het mij heel goed afging, ik ging anders eten, maakte gezondere keuzes.

Na 9 maanden hebben mijn moeder en ik een geweldig resultaat behaald. Wij zitten nu in fase 3 van het programma. Ik ben zo trots op onze prestatie! Ik zit vol energie, mijn conditie is beter dan ooit! Ik kan weer mijzelf zijn en pas kleding die ik 11 jaar geleden niet meer paste! Ik wil Noëmi bedanken voor alle steun en lieve coachende woorden en zonder mijn allerliefste moeder had ik dit zeker niet gekund!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer