Annemiek Schuitz, 41 Jaar uit Maria Hoop

"Ik ben er trots op dat ik in balans ben!*"

In oktober 2017 ben ik begonnen met PowerSlim. Ik was in september nog gaan winkelen met een vriendin en het stoorde mij heel erg dat zij de kleren kocht zonder te passen. Ik moest alles passen en niks zat goed. Dat was de druppel.

Een andere vriendin was al bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt geweest, Voedingscoach Maaike. Ik durfde nu ook de stap te zetten om met Maaike contact op te nemen. Vol goede moed ging ik de eerste keer naar de afspraak. En ja, ik ging het proberen!

In het begin was het even zoeken hoe ik het ging doen en welke producten ik lekker vond. Maar Maaike, mijn man en de kinderen steunde mij zo goed dat ik doorzette. Met Kerstmis had ik mijn doel al bereikt!

Yes, dat ging goed. En ik moest nog over naar fase 2. Ik bleef gewoon doorgaan. Ik voelde me goed en uiteindelijk stelde ik mijn doel bij naar beneden. In juni 2018 behaalde ik mijn uiteindelijke doel.

Samen met Maaike zocht ik mijn eigen manier om op gewicht te blijven met normale producten uit de supermarkt. Het lukt me nog steeds goed om in balans te blijven. Ik ben nu al ruim een jaar op hetzelfde gewicht!

Doordat mij het zo goed lukte ben ik een voorbeeld voor een paar andere mensen geweest. Ze hadden allemaal het idee: ‘’Als het Annemiek lukt, dan lukt het mij ook’’. Dan denk je bij jezelf: ‘’Ik heb het goed gedaan!’’. Ook de complimentjes die ik nu nog krijg zijn erg fijn. Ik blijf er nog altijd trots op dat het mij gelukt is om mijn doel te bereiken en ook te behouden!

Maaike
Coach van Annemiek

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer