Annemiek Schuitz 42 Jaar uit Maria Hoop

Ik ben er trots op dat ik in balans ben!*

In oktober 2017 ben ik begonnen met PowerSlim. Ik was in september nog gaan winkelen met een vriendin en het stoorde mij heel erg dat zij de kleren kocht zonder te passen. Ik moest alles passen en niks zat goed. Dat was de druppel.

Een andere vriendin was al bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt geweest, Voedingscoach Maaike. Ik durfde nu ook de stap te zetten om met Maaike contact op te nemen. Vol goede moed ging ik de eerste keer naar de afspraak. En ja, ik ging het proberen!

In het begin was het even zoeken hoe ik het ging doen en welke producten ik lekker vond. Maar Maaike, mijn man en de kinderen steunde mij zo goed dat ik doorzette. Met Kerstmis had ik mijn doel al bereikt!

Yes, dat ging goed. En ik moest nog over naar fase 2. Ik bleef gewoon doorgaan. Ik voelde me goed en uiteindelijk stelde ik mijn doel bij naar beneden. In juni 2018 behaalde ik mijn uiteindelijke doel.

Samen met Maaike zocht ik mijn eigen manier om op gewicht te blijven met normale producten uit de supermarkt. Het lukt me nog steeds goed om in balans te blijven. Ik ben nu al ruim een jaar op hetzelfde gewicht!

Doordat mij het zo goed lukte ben ik een voorbeeld voor een paar andere mensen geweest. Ze hadden allemaal het idee: ‘’Als het Annemiek lukt, dan lukt het mij ook’’. Dan denk je bij jezelf: ‘’Ik heb het goed gedaan!’’. Ook de complimentjes die ik nu nog krijg zijn erg fijn. Ik blijf er nog altijd trots op dat het mij gelukt is om mijn doel te bereiken en ook te behouden!

Maaike
Coach van Annemiek

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer