Naomi Nooijen, 22 Jaar uit Schijndel

"Ik ben eindelijk trots op mezelf om wie ik ben!*"

Mijn naam is Naomi Nooijen. Als kind heb ik altijd een normaal gewicht gehad. Totdat ik naar de middelbare school ging. Dit was voor mij namelijk geen fijne tijd. Ik werd veel gepest, waardoor ik veel emotie heb weggegeten. Op de middelbare school was het niet moeilijk om ongezond te eten doordat de kantine vol ligt met ongezonde voeding en frisdrank. Dit zorgde ervoor dat ik steeds zwaarder werd.

Ik had het eigenlijk helemaal niet in de gaten dat ik wel erg zwaar was geworden, tot het moment dat mijn moeder zei dat mijn buik wel erg over mijn broek hing. Dit was voor mij het keerpunt, hier moest ik iets aan doen. Een tijdje heb ik zelf geprobeerd om gezonder te gaan eten, maar dit bleek zonder hulp toch niet zo makkelijk als ik zelf dacht.

Op Facebook zag ik een bericht van FitAlina voorbij komen en ik heb meteen een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek met PowerSlim coach Nanny. De wekelijkse afspraak met mijn coach was voor mij erg fijn. Hierdoor bleef ik gemotiveerd om door te gaan. Door de leuke klik die ik had met Nanny kon ik veel met haar bespreken. Nanny heeft mij geleerd om mijn zelfvertrouwen terug te winnen en te genieten van het leven. Telkens wanneer ik bij haar langs kwam was Nanny zo enthousiast, soms nog meer dan ik zelf was. Ik ben nu heel blij met het eindresultaat en eindelijk trots op mezelf om wie ik ben.

Nanny
Coach van Naomi

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer