Marielle Kros 49 Jaar uit Leerdam

Ik ben een blijer mens!*

Mijn naam is Marielle Kros. Een moeilijke periode in mijn leven had sporen nagelaten op mijn lichaam. Door alle zorgen at ik de laatste jaren niet gezond en snoepte ik teveel. Daardoor was ik te zwaar geworden. Ik wilde 15 kilo kwijt en wist van mezelf dat ik dat niet alleen kon.

Op Facebook had ik foto’s voorbij zien komen van een bekende uit de omgeving. Zij was mooi afgevallen met PowerSlim bij La Peau Satin in Leerdam. Op enig moment heb ik de knoop doorgehakt en heb ik een afspraak gemaakt voor een intake gesprek met Willy.

Willy legde rustig uit hoe PowerSlim werkt en waar je op moet letten. Anderhalf uur later stond ik buiten met een PowerSlim starterspakket. Ik ben gelijk de volgende dag begonnen. Het was wel even wennen, want het leek eigenlijk of ik meer ‘moest’ eten dan ik normaal gesproken doe. Zesmaal per dag: drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes.

Voor het eerste weegmoment was ik redelijk nerveus. Dat was nergens voor nodig, want de weegschaal wees flink wat minder aan. Bij de volgende weegmomenten leerde ik PowerSlim steeds beter toepassen. Willy nam telkens voldoende tijd voor me om de voorgaande week door te nemen, mijn ‘zwakke momenten’ en fouten door te spreken en samen met mij te zoeken naar oplossingen.

Na een paar weken had ik het programma helemaal onder de knie en ging het afvallen lekker vlot. Ik heb ook wel een paar mindere weken gehad, maar heb nooit de moed verloren en altijd strak mijn einddoel voor ogen gehouden: ik wilde een slanke buik, een bikini aan tijdens mijn vakantie in Zuid Frankrijk en me gewoon fitter voelen en weer zin krijgen in zwemmen en fietsen.

Dat is me allemaal gelukt dankzij het PowerSlim afslankprogramma. Ik ben een blijer mens.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer