Carolien Janssen 66 Jaar uit Venray

Ik ben blij met mijn nieuwe uiterlijk!*

Wie kent het niet? Door de jaren heen volgde ik een patroon van afvallen, dan weer bijkomen, een ander dieet proberen en weer afvallen en bijkomen. Om me heen zag ik best wat mensen die goed en blijvend resultaat behaalden met het PowerSlim afslankprogramma. Eind maart kreeg ik van de orthopeed te horen dat ik toe was aan een knieprothese. Maar omdat mijn BMI te hoog was zou ik waarschijnlijk niet in het ziekenhuis naar mijn keuze geopereerd kunnen worden.

Dat was de druppel. Diezelfde dag heb ik een afspraak gemaakt bij Marly van Into Beauty in Venray en ben ik gestart met het PowerSlim afslankprogramma.

Als je al vaker diëten hebt gevolgd is dit een verademing. Je hoeft niks op te schrijven, geen calorieën te tellen en je hoeft je niet suf te sporten. En je ziet iedere week een goed resultaat op de weegschaal. Simpelweg omdat het heel gemakkelijk vol te houden is. Daarbij zijn de producten van PowerSlim heel smakelijk, sommige zelfs erg lekker. Dat alles maakt dat je je er goed bij voelt en niet het idee hebt dat je constant op moet passen wat je eet. Je hebt het gevoel dat je gewoon mee kan doen, weliswaar met je eigen PowerSlim koekje of snack. En met een paar kleine aanpassingen kan je toch met de rest van het gezin mee eten.

Ondertussen heb ik de operatie ondergaan en ik herstel hier goed van. Ondanks dat ik beperkt ben in het bewegen/sporten heb ik inmiddels door het PowerSlim afslankprogramma toch mijn streefgewicht bereikt. Omdat je 6 keer per dag mag eten heb ik helemaal geen honger gevoel gehad.

Ik ben ontzettend blij met de fijne begeleiding en enthousiasme van Marly. Ik ga nog steeds iedere keer met plezier naar haar toe. Toch blijft het altijd spannend om de uitslag van de weegschaal te zien. Maar de uitleg van Marly is daarbij erg fijn. Mooi om te zien is dat je bij PowerSlim vooral vet kwijt raakt. Daar word ik gewoon blij van. Tot nu toe krijg ik alleen maar complimenten over mijn nieuwe uiterlijk, dat is een enorme stimulans.

Als mensen vragen naar mijn ervaringen met PowerSlim? Ik kan het iedereen aanraden!!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 52 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer