Jitske Bos 44 Jaar uit Kampen

Ik ben blij dat ik deze stap heb durven zetten!*

In de wachtkamer van de fysiotherapeut lag een foldertje over PowerSlim. Een afslankconcept, nieuw binnen deze fysiotherapiepraktijk. Mijn overgewicht zat me al een tijdje dwars, dus heb bij mijn fysiotherapeut wat meer informatie gevraagd en voorzichtig werd ik al enthousiast.

Er werd een informatieavond georganiseerd waar meer werd uitgelegd over het afslankprogramma en waar je de producten kon proeven. Ik was al enthousiast, maar na het proeven van enkele producten was ik helemaal overtuigd. Ik heb meteen een afspraak gemaakt.

Drie dagen later ben ik begonnen bij Mariska Mookus van Mookus centrum voor gewichtsbeheersing. Nog nooit was ik met een dieet of afslankprogramma zoveel afgevallen, maar Mariska beloofde me dat het dit keer wel zou gaan lukken. Het programma beviel me erg goed, geen honger, heerlijke tussendoortjes en omdat je gewoon groente en vlees of vis blijft eten was het erg makkelijk vol te houden. Mijn doel heb ik  bereikt! Ik zit nu al een tijdje in de stabilisatiefase en weet mijn streefgewicht goed te behouden.

Ik krijg veel complimenten van mensen om mij heen, echt leuk. Naast dat mijn uiterlijk er op vooruit gaat, ook lichamelijk heb ik minder klachten. Ik wandel en fiets zelfs weer. Ik ben super blij met dit geweldige afslankprogramma en kan het iedereen aanraden. Ik heb al een aantal mensen uit mijn omgeving aangespoord om ook te starten en ook zij zijn razend enthousiast.

Ik had vorig jaar niet durven dromen dat ik mijn kleren nu kan kopen in gewone winkels en niet meer bij de grote maten winkels. Ik ben blij dat ik deze stap heb durven zetten. Mede door de goede begeleiding van Mariska Mookus heb ik dit bereikt. Hierbij dan ook een woord van waardering.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer