Jitske Bos, 43 Jaar uit Kampen

"Ik ben blij dat ik deze stap heb durven zetten!*"

In de wachtkamer van de fysiotherapeut lag een foldertje over PowerSlim. Een afslankconcept, nieuw binnen deze fysiotherapiepraktijk. Mijn overgewicht zat me al een tijdje dwars, dus heb bij mijn fysiotherapeut wat meer informatie gevraagd en voorzichtig werd ik al enthousiast.

Er werd een informatieavond georganiseerd waar meer werd uitgelegd over het afslankprogramma en waar je de producten kon proeven. Ik was al enthousiast, maar na het proeven van enkele producten was ik helemaal overtuigd. Ik heb meteen een afspraak gemaakt.

Drie dagen later ben ik begonnen bij Mariska Mookus van Mookus centrum voor gewichtsbeheersing. Nog nooit was ik met een dieet of afslankprogramma zoveel afgevallen, maar Mariska beloofde me dat het dit keer wel zou gaan lukken. Het programma beviel me erg goed, geen honger, heerlijke tussendoortjes en omdat je gewoon groente en vlees of vis blijft eten was het erg makkelijk vol te houden. Mijn doel heb ik  bereikt! Ik zit nu al een tijdje in de stabilisatiefase en weet mijn streefgewicht goed te behouden.

Ik krijg veel complimenten van mensen om mij heen, echt leuk. Naast dat mijn uiterlijk er op vooruit gaat, ook lichamelijk heb ik minder klachten. Ik wandel en fiets zelfs weer. Ik ben super blij met dit geweldige afslankprogramma en kan het iedereen aanraden. Ik heb al een aantal mensen uit mijn omgeving aangespoord om ook te starten en ook zij zijn razend enthousiast.

Ik had vorig jaar niet durven dromen dat ik mijn kleren nu kan kopen in gewone winkels en niet meer bij de grote maten winkels. Ik ben blij dat ik deze stap heb durven zetten. Mede door de goede begeleiding van Mariska Mookus heb ik dit bereikt. Hierbij dan ook een woord van waardering.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Sanne Teeuwen-Crijns, 33 jaar uit Helden "Ik kan weer meespelen met mijn kinderen!*"

Ik voel me nu zoveel beter en kan weer lekker meespelen met mijn twee dochtertjes van 4 en 5 jaar.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Martine Bökkers, 36 jaar uit Raalte "Ik voel me werkelijk fantastisch!*"

Ik ben nu bijna een jaar verder en ik voel me werkelijk fantastisch! Ik ben zo trots op mezelf en straal als nooit tevoren!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer