Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Els Peters, 49 Jaar uit Roggel

"Ik ben begonnen aan een nieuwe uitdaging en voel me heerlijk!*"

PowerSlimmer van de maand oktober 2018

Ik was op zoek naar een andere manier van eten en drinken om weer lekkerder in mijn vel te zitten. Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar een adres voor voedingsadvies bij mij in de buurt. Ik kwam terecht bij Voedingscoach Maaike in Roggel die werkt met het PowerSlim programma

Maaike organiseerde een zogenaamde ‘Zomerchallenge’. Dit vond ik wel heel aantrekkelijk klinken en ik heb mij direct ingeschreven voor deelname. Diezelfde avond belde Maaike me op al of ik langs wou komen voor een kennismakingsgesprek . Twee dagen later, 29 mei, ben ik naar Maaike gegaan en het klikte direct goed.

Ik ben begonnen aan een nieuwe uitdaging in mijn leven en ik voel mij er zo heerlijk en happy door!
Ik ben nu 10 weken verder en heb mijn doel bereikt.

Dit is precies wat ik wil! Bewust eten en drinken. Daar doe ik het voor. Ik heb veel geleerd en heb het gevoel dat het me gaat lukken om deze levensstijl vast te houden. Ik weet nu wat ik wel en niet moet doen en ik ga nog minimaal een jaar naar Maaike om mijn huidige levensstijl ook echt in stand te houden.

Bedankt Maaike voor je support, goede adviezen en gezelligheid! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Rosalie van Ganzewinkel, 44 jaar uit Rijen "Ik heb mijn oude kleding de deur uit gedaan* "

Ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo goed. Ik heb al mijn oude kleding de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Diana Keizer-van Pinxteren, 31 jaar uit Panningen "Hoe is het nu met Diana?"

Samen met Diana blikken we terug op de periode na het behalen van haar doel. Het is natuurlijk van belang dat ik ook leer om in balans te blijven.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer