Desire Schapers 43 Jaar

Ik ben alweer een jaar in balans!*

Ik weet nog goed wanneer ik wat mijn gewicht betreft mijn dieptepunt had bereikt: na het krijgen van 3 kinderen, waar na elke bevalling wat kilo's bleven plakken. Ik baalde ik zo van mijn figuur en hoe onzeker mij dit maakte. Ik merkte dat ik mijn kledingkeuze aanpaste naar welke kleding mij het slankst deed lijken of wat het beste mijn buik en stevige billen verhulde. Hierdoor werd ik steeds onzekerder. Ik vond het tijd om weer eens aan mijzelf te gaan werken en weer lekker in mijn vel te zitten. In het verleden had ik al veel verschillende diëten geprobeerd, maar de verloren kilo's (en vaak een paar extra) kwamen er altijd geleidelijk weer bij.  

Een collega van me had het PowerSlim programma gevolgd en was er erg over te spreken. Ik ging op de website van PowerSlim kijken en vond het programma en de onderbouwing hiervan heel duidelijk. Wat mij aansprak was dat je niet minder, maar anders leert eten en er een grote diversiteit aan PowerSlim producten en recepten zijn. Ik besloot dat ik nog één keer een poging zou ondernemen om een gezond eetpatroon aan te leren. Ik stuurde een berichtje naar Hannah, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Binnen een half uur werd ik door haar gebeld waarop een fijn en motiverend gesprek volgde. Ik kreeg heel veel zin om met PowerSlim te beginnen.

Tijdens de eerste afspraak legde Hannah duidelijk uit hoe het PowerSlim programma werkt en vertelde ze ook heel open en eerlijk over haar eigen verhaal. Vol goede moed ging ik met het starterspakket naar huis. Een week later merkte ik al verschil! Dit was zo'n opsteker en gaf me het vertrouwen om door te zetten. Hannah is een hele lieve, betrokken en enthousiaste coach en wekelijks bespraken we mijn ervaringen en valkuilen en kreeg ik tips.

Iedere week kwam ik een stapje dichterbij mijn doel en vertelde Hannah hoe trots ze op mij was. Als er weken waren waarin ik (vrijwel) stil stond, wist ze mij met de nodige humor en een eerlijke mening altijd weer te motiveren en inspireren om niet op te geven maar door te zetten.

Tussen de afspraken door kreeg ik vaak een lief of motiverend berichtje en kan ik met vragen altijd bij haar terecht. Hierdoor kreeg ik echt het gevoel het niet alleen te hoeven doen.

Na zes maanden bereikte ik mijn doel en ik ben inmiddels alweer een jaar in balans! Maar ik ga nog steeds maandelijks bij Hannah langs als steuntje in de rug om mijn doel te behouden en een paar van mijn favoriete PowerSlim producten te bestellen. Soms kan ik het nog steeds niet geloven dat het me gelukt is, ik zit zoveel lekkerder in mijn vel! Dit gun ik echt iedereen: investeer in een betere zelf en geniet van het resultaat.

Hannah
Coach van Desire

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Anouska Jacobs, 44 jaar uit Beneden-Leeuwen "Na de tweede week was ik helemaal om!*"

Ik merkte dat ik excuses aan het verzinnen was. Ik hoorde mezelf zeggen ‘Dat ik het wel zou proberen, maar ik direct zou stoppen als ik het niet vol zou houden’.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sander Blaauw, 34 jaar uit Elburg "Ik heb een heel andere kijk op mijn voedingspatroon gekregen*"

Ik vond het vrij makkelijk te volgen, met name door de tussendoortjes die je mag hebben. Er is enorm veel variatie in wat je allemaal kunt eten!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer