Anouk Schrauwen 33 Jaar uit Bergen op Zoom

Ik ben altijd al een snoepkont geweest!*

Een aantal jaar geleden ben ik gestopt met roken waardoor ik ruim 20 kilo was aangekomen. Ik ben van kinds af aan al een enorme "snoepkont". Voordat ik stopte met roken hoefde ik nergens naar te kijken, ik had een mooi lijntje en ik kon eten wat ik wilde. Helaas veranderde dat toen ik moest stoppen met roken. In plaats van roken ging ik snoepen. Ik wilde echt een gezonder eetpatroon aanleren, maar ik kon al dat lekkers gewoonweg niet laten.

Totdat op een gegeven moment de knop om ging. Ik merkte dat ik minder zelfvertrouwen had en voelde me niet prettig meer in mijn lichaam.

Ik had al wel eens van PowerSlim gehoord en ging me erin verdiepen. Het sprak me aan dat je ook de keuze hebt uit zoete snacks maar dan met veel minder koolhydraten.

Ook heb ik een stok achter de deur omdat ik iedere week een afspraak heb met mijn coach. Ik heb echt twee super lieve coaches die altijd voor mij klaarstaan, een luisterend oor bieden, mij adviseren en mij altijd motiveren. Het gaat echt super goed! Ik ben nog niet waar ik zijn wil maar het gaat zo makkelijk! Alles staat duidelijk omschreven, een kind kan de was doen. Ook de producten zijn ontzettend lekker!

Mariska en Ina
Coach van Anouk

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer