Arno Carnas 55 Jaar uit Alblasserdam

Ik ben 11 weken verder en heb een gewicht waar ik blij van word!*

Ik ben Arno Carnas, ik kom uit Ridderkerk en ben vrachtwagenchauffeur. Afvallen? Diëten? Dat is toch alleen voor vrouwen. Wij mannen zeggen altijd dat goed gereedschap een afdakje nodig heeft. Totdat het afdakje zo’n grote overkapping wordt dat het zelfs je schoenen droog houdt als het regent…

Toen de weegschaal tegen de 100 kilo aangaf was het tijd voor actie. En alsof het zo had moeten zijn: twee goede vrienden (die ik een tijdje niet had gezien omdat zij in het buitenland wonen) waren al een tijdje aan het PowerSlimmen en de resultaten waren spectaculair. Beiden waren ze veel afgevallen. Na uitgebreid besproken te hebben hoe zij dat voor elkaar hadden gekregen, werd ik super enthousiast en ben ik direct op zoek gegaan naar een PowerSlim center bij mij in de buurt. Zo ben ik bij mijn coach Monique van Limborgh terechtgekomen, van MooiSlank in Ridderkerk. Na een uitgebreid intakegesprek zijn we tot een plan van aanpak gekomen. Ik nam het starterspakket mee en ging er vol voor!

De eerste week was wel wat wennen, zeker om de eetmomenten te bepalen. Daar bood de timer op mijn telefoon uitkomst. Gewoon elke 2 uur laten afgaan en je loopt keurig op schema.

De resultaten bleven niet lang uit. De eerste week al resultaat! Dat werkt zo motiverend dat het totaal geen moeite kost om het vol te houden. Als je, net als ik, in de ploegendienst werkt, vergt het wel enig aanpassen. Maar met de hulp van mijn coach hebben we een goed eetschema kunnen maken zodat ik in de avond- en nachturen toch voldoende eetmomenten had.

Nu zijn we 11 weken verder en het resultaat mag er zijn! Ik zit nu in fase 3c en de weegschaal staat voor het eerst in 25 jaar weer op een gewicht waar ik blij van word. Nu is het tijd om te stabiliseren en op gewicht te blijven. Ik blijf nog een jaar lang maandelijks bij mijn coach langsgaan om te kijken of alles stabiel blijft.

Dus mannen, diëten is geen vrouwending. Zet de stap op weg naar een gezonde en energieke toekomst! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer