Anneke Visser, 70 Jaar uit Leeuwarden

"Ik begon me steeds fitter te voelen en kreeg meer energie!*"

PowerSlimmer van de maand September 2017

Even voorstellen: ik ben Anneke en al jaren worstel ik met mijn gewicht. Omdat ik ook een te hoge bloeddruk en cholesterol heb, heb ik al heel wat diëten gevolgd, maar helaas zonder resultaat.

Toen hoorde ik van mijn pedicure en van een vriendin over PowerSlim en ik hoorde hoeveel zij waren afgevallen. Dat leek mij ook wel wat! Ik heb op internet informatie opgezocht en vervolgens heb ik een mailtje naar diëtist Anke Atsma in Drachten gestuurd.

Zij belde me de volgende dag al terug en we hebben meteen een afspraak ingepland. Ik heb heel veel advies van haar gekregen over hoe het PowerSlim afslankprogramma precies werkt en na het intakegesprek ging ik met het starterspakket naar huis.

De producten bevielen me goed en er was een ruime keuze dus ik kon veel variëren. Ook heb ik veel recepten uit het kookboek van PowerSlim gemaakt. De 6 eetmomenten per dag zorgden er voor dat ik geen honger had.

Wekelijks ging ik bij Anke op de weegschaal en mijn gewicht daalde steeds meer en meer. Ik begon me steeds fitter te voelen, kreeg meer energie en mijn kleding werd te groot! Dit motiveerde mij natuurlijk om door te gaan met het PowerSlimmen.

Toen ik bijna mijn streefgewicht had bereikt, vond ik het steeds moeilijker om mijn motivatie voor het PowerSlimmen vast te houden. Het afvallen ging namelijk niet meer zo snel als in het begin. Maar door de peptalks van mijn coach Anke ging ik er weer volop tegenaan! En zie nu het resultaat, ik heb mijn streefgewicht bereikt!

Het is leuk om weer voor maat 40 te gaan, winkelen is weer fijn. Ik voel me fijn, heb meer zelfvertrouwen gekregen en kan zonder ademnood weer hele stukken wandelen en fietsen. Ik sta niet meer te hijgen na het traplopen. Ik ben super blij! PowerSlim is het product voor mij, maar zonder Anke Atsma had ik het niet gered. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer