Diane Meerbeek, 43 Jaar uit Doetinchem

"Ik begon me steeds fitter te voelen!*"

PowerSlimmer van de maand Januari 2016

Mijn naam is Diane, ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Afgelopen zomer heb ik de knop om kunnen zetten. Ik had genoeg van mijn overgewicht en ben begonnen met het PowerSlim programma bij Miranda Shape & Weight in ’s-Heerenberg. Ik woog op dat moment 102,2 kilo.

Elke week ben ik vanuit Doetinchem op de fiets naar ’s-Heerenberg gegaan, 10 km heen en 10 km terug, om mijn weegmoment te bekijken en de heerlijke PowerSlim producten in huis te halen. En elke week hoorde mijn coach Miranda Kersten mijn verhalen aan en gaf ze mij goede adviezen.

Gedurende het PowerSlim programma begon ik mij steeds fitter te voelen. Ik ging wekelijks hardlopen en het resultaat was merkbaar. Mijn doel is bereikt dankzij het PowerSlim afslankprogramma. Ik kreeg compliment na compliment. Dit motiveert enorm!

In november heb ik zelfs voor het eerst meegedaan aan de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Wie had dat ooit gedacht. Met trots heb ik de 15 km uitgerend in een tijd van 1.56.14. Ik ben zo trots op mezelf. Ik kan weer strakke kleding aan en shoppen is nu echt leuk!

Ik bedank dan ook graag mijn man en kinderen voor alle steun de afgelopen maanden. En natuurlijk mijn coach Miranda voor al haar goede adviezen. Ik ben nu bijna klaar met het PowerSlim programma, ik ga nog heel even door tot ik mijn doel behaald heb. Ik blijf nog zeker bij Miranda op de deurbel drukken, alleen al voor de leuke weegmomenten en de gezellige praatjes.

Liefs van een echte PowerSlim fan.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer