Sylvia Kwaks 51 Jaar uit Den Bosch

Hoe is het nu met Sylvia?

Eerder deelde Sylvia ook haar PowerSlim ervaring met ons. Inmiddels zijn we zo’n 10 maanden verder en zijn we benieuwd hoe het met haar gaat. We vragen haar naar de periode na het bereiken van haar doel.

“Ik had al veel vaker geprobeerd om iets aan mijn eetpatroon te doen. Ik wilde gezonder gaan leven maar steeds begon ik op maandag en zwichtte ik op woensdag alweer voor een koekje bij de koffie. Via het PowerSlim programma heb ik geleerd dat een koolhydraatarm eetpatroon helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en ook erg lekker kan zijn.

Het is nu 10 maanden geleden dat ik mijn doel wist te bereiken. Het is me niet helemaal gelukt om dit vast te houden, ik ben weer 5 kilo aangekomen.  

Ook na het behalen van mijn streefgewicht ben ik naar mijn coach blijven gaan. Om de 6 weken ging ik bij mijn coach Eveline langs. Ik vond de begeleiding altijd heel fijn en vond het dan ook heel prettig dat dit door bleef gaan na het behalen van mijn doel. Bij het PowerSlim programma krijg je namelijk nog een jaar lang nabegeleiding van je coach. Dit maakt het veel makkelijker om niet terug te vallen in oude patronen.

Tijdens die gesprekken met mijn coach kon ik mijn verhaal delen en gaf ze me tips hoe ik mijn eetpatroon kan blijven doorzetten. Zodat dat je het niet ineens helemaal alleen moet doen.

Het is mij gelukt om mijn doel te behouden door te bewegen en op mijn eetpatroon te blijven letten. Doordeweeks snoep ik niet en ik heb geleerd dat ik helemaal geen koolhydraten en suikers nodig heb.

Ik voel me nu veel beter! Niet alleen lichamelijk maar ik merk ook dat mijn gedachten veel positiever zijn. Ik voel me mooi nu! Dat was eigenlijk echt een eye-opener voor me. Ik doe dit helemaal voor mezelf, niet voor een ander.

Andere PowerSlimmers wil ik graag de volgende tips meegeven: bespreek alles met je coach en vertel je omgeving waar je mee bezig bent.”

Eveline
Coach van Sylvia

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer