Sharon Hendriks 39 Jaar uit Woerden

Hoe is het nu met Sharon?

In het voorjaar van 2017 deelde Sharon ook al haar ervaring met ons, dat je hier kunt terug lezen. Maar hoe is het nu met Sharon? Samen met haar blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

In augustus 2016 ben ik gestart met het PowerSlim programma. Door medicijngebruik voor onze kinderwens was ik de nodige kilo’s aangekomen. Ik had voor mezelf een doel gesteld, maar wist dit met PowerSlim zelfs te overtreffen!

Ik heb een hele fijne coach, die ik inmiddels ook privé erg goed ken, Annemarie van Beauty Smart. We hadden heel toevallig ook heel erg veel raakvlakken met elkaar op privé gebied.

Hoewel ik inmiddels al bijna twee jaar geleden mijn doel wist te bereiken is ze er nu nog steeds voor me. We bellen of appen dan even en zo’n één keer in de 5 weken ga ik weer bij haar langs. Dit vind ik een perfecte stok achter de deur!

Ik gebruik nog steeds wel eens producten van PowerSlim, zowel van de gewone lijn als van de PowerSlim Balance lijn. Het grootste verschil in mijn eetpatroon, vergeleken met vóór 1 augustus 2016, is dat ik nu altijd ontbijt met kwark en Powerslim Balance muesli en dat ik maximaal 4x per week koolhydraten eet bij m’n avondeten.

Mijn doel was om vol zelfvertrouwen op de Chinese muur te staan, want in oktober van 2018 mochten wij na een lang traject onze zoon Sam uit China ophalen. Helaas heb ik veel van China gezien, behalve die Chinese muur! Ik kreeg die ochtend een migraine aanval en kon helaas niet mee. Maar gelukkig mijn man en zoontje wel.

De afgelopen maanden vond ik het iets lastiger om in balans te blijven. Ik ben nu een half jaar thuis en heb daardoor ook een heel ander ritme in mijn eetpatroon. Maar gelukkig helpt Annemarie me ook daar weer bij!

Ik ben nu al bijna 2 jaar in balans en verwacht niet dat ik ooit nog terug zal vallen in m’n oude gewoontes!

Annemarie
Coach van Sharon

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer