Peggy van Can 46 Jaar uit Baneheide

Hoe is het nu met Peggy?

Meer dan een jaar geleden bereikte Peggy haar doel, ze deelde toen haar ervaring met ons die je hier terug leest. Nu ruim anderhalf jaar later waren we benieuwd hoe het nu met haar gaat.

In april 2018 kwam ik terecht bij PowerSlim coach, Julienne. Ik zat niet meer lekker in mijn vel en wilde daar wat aan doen. En in september 2018 mocht ik er toch ook echt zelf in geloven, ik had mijn streefgewicht bereikt (en nog een paar kilo extra)!

Ik ben dus al een hele tijd in balans en het gaat prima. Natuurlijk heb ik af en toe ook mijn moeilijke momenten, maar ik accepteer dat die er ook af en toe zullen zijn. Nog steeds ga ik één keer in de 4 à 5 weken naar mijn coach en dat werkt voor mij. Ik vind dat heel fijn, het voelt als een stok achter de deur. Wel op een hele positieve manier.

Intussen zijn alle verjaardagen, feestdagen, seizoenen, festivals, etc. al een keer geweest. Hoewel ik niet Roomser dan de paus ben en mezelf ook wel toe sta om een biertje te drinken en een frietje te eten, ben ik niet meer zo obsessief met eten bezig zoals voor PowerSlim. Eten voelde als troost, als beloning en als iets wat ik niet kon laten. Nu eet ik als ik honger heb, ik ben me er van bewust als ik een keer uit de band schiet en daar geniet ik ook heel erg van. Het verschil is dat ik nu de dag erna “gewoon” weer verder ga met de gezondere levensstijl en niet meteen denk dat het allemaal voor niks is geweest. Dit was in het verleden heel lastig voor mij.

Wat voor mij de belangrijkste les is geweest is dat ik heb leren keuzes maken. Niet alleen wat eten betreft, maar ook in wat ik zelf wil. Er is (nu nog steeds) altijd wel iemand die vindt dat op die dag best gezondigd mag worden en dat een stukje taart of wat dan ook, er best bij kan. Want tja, je kunt het hebben hè? Eerder voelde ik me dan vervelend en dacht och ja, het is ook eigenlijk zo. Echter weet ik nu dat ikzelf degene ben die de keuze maakt.

Een koolhydraatbeperkt eetpatroon past prima bij mij en ik voel me er goed bij. We eten maximaal 4 dagen per week koolhydraten bij het avondeten, dan eet ik hetzelfde als mijn man en zoon. De andere dagen kook ik voor mezelf iets anders, dat werkt prima. Ik ga 2 keer per week naar de sportschool en probeer 3 keer per week te hardlopen, omdat ik het fijn vind en niet omdat ik vind dat het moet. Dat ik ooit zou trainen voor een halve marathon had ik niet voor mogelijk gehouden.

Met hulp van PowerSlim en zeer zeker van mijn coach Julienne heb ik een stukje van mijn eigenwaarde terug gekregen. En nee, dat ligt niet aan het cijfer op de weegschaal. Het maakt me trots op wat ik heb bereikt en dat gevoel is zo veel beter dan mezelf weer terug laten vallen in oude gewoontes. Ik wil niet meer terug naar mijn oude lijf, daar heb ik wel wat rimpels voor over!

PowerSlim coach Julienne:

Het afgelopen jaar hebben we samen gezocht naar het eetpatroon dat bij Peggy past. Hierin hebben we een goede balans gevonden. Een gezonde basis met minder koolhydraten dan voorheen, zo nu en dan wat extra’s en veel beweging! Daarbij iedere maand een evaluatiemoment waarin we samen de voortgang bespreken en eventueel bijsturen. Dat zijn onze gouden sleutels voor dit blijvende succes!

Ik ben trots op je Peggy! Het is iedere maand weer fijn om te zien hoe goed het met je gaat!

Julienne
Coach van Peggy

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer